31.08.2011. / 11:04

Autor: Totalsport

John Hečimović sporazumno raskinuo s Medveščakom

Zahvaljujući angažmanu u Medveščaku Hečimović bi do tada i službeno trebao postati član hrvatske hokejaške izabrane vrste, te bi s ponosom u budućnosti nastavio nositi dres reprezentacije na međunarodnim sportskim natjecanjima

John HečimovićJohn HečimovićNapadač hokejaškog kluba Medveščak, John Hečimović, i vodstvo kluba jutros su potpisali pred-sporazum o raskidu suradnje kojim Kanađanin hrvatskih korijena više nije igrač zagrebačkog kluba.

Igrač i klub zajednički su došli do dogovora o prekidu suradnje te uvjetima raskida, a obje strane navode kako se razilaze u isključivo pozitivnim i prijateljskim odnosima. Razloge raskida suradnje obje strane smatraju poslovnom tajnom i kao takve ih ne žele dalje komentirati.

Hečimović je od danas (srijeda) na probi u ljubljanskoj Olimpiji, a konačni raskid sa zagrebačkim Medveščakom stupa na snagu sredinom rujna ove godine.

Zahvaljujući angažmanu u Medveščaku Hečimović bi do tada i službeno trebao postati član hrvatske hokejaške izabrane vrste, te bi s ponosom u budućnosti nastavio nositi dres reprezentacije na međunarodnim sportskim natjecanjima.

Vezane vijesti

Anthony Yelovich potpisao za Medveščak

Anthony Yelovich potpisao za Medveščak

KHL Medveščak Zagreb nastavlja s popunjavanjem rostera za iduću sezonu. Napadačima Alexu Leavittu, Nathanu Perkovichu, Curtisu Fraseru i Adamu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika