31.08.2011. / 11:21

Autor: Totalsport

Lugano u PSG-u

PSG je prethodno transferu Lugana ovog ljeta na dovođenje pojačanja potrošio 82 milijuna eura, uključujući za francuske prilike rekordnu visinu odštete (42 milijuna eura) za kupnju Argentinca Javiera Pastorea iz Palerma

Diego Lugano (u crnom dresu)Diego Lugano (u crnom dresu)Urugvajski nogometni reprezentativac Diego Lugano (30) novo je pojačanje PSG-a. U redove pariškog kluba dolazi iz Fenerbahçea, a potpisao je trogodišnji ugovor.

PSG je potvrdio transfer, iako nije iznio financijske uvjete istoga. Ipak, lokalni mediji nagađaju da je klub s Parka prinčeva platio odštetu u visini od tri milijuna eura.

PSG je prethodno transferu Lugana ovog ljeta na dovođenje pojačanja potrošio 82 milijuna eura, uključujući za francuske prilike rekordnu visinu odštete (42 milijuna eura) za kupnju Argentinca Javiera Pastorea iz Palerma.

Lugano je ljetos sudjelovao u osvajanju Copa Americe s urugvajskom reprezentacijom i zabio je dosad pet golova u 63 nastupa. U PSG dolazi nakon pet sezona provedenih u Fenerbahçeu, a prethodno je branio boje Nacionala, Palaza Colonije i Sao Paula.

Vezane vijesti

Dirk Kuyt potpisao za Fenerbahçe

Dirk Kuyt potpisao za Fenerbahçe

Nizozemski nogometni reprezentativac i dosadašnji član Liverpoola Dirk Kuyt potpisao je trogodišnji ugovor s Fenerbahçeom, potvrdio je u nedjelju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika