31.08.2011. / 11:24

Autor: Totalsport

Arsenal doveo Park Chu-Younga, Mertesacker i Santos na pragu potpisivanja

- Oduševljeni smo što smo doveli Chua. On će dodati kvalitetu našem napadu i bit će vrijedan dodatak našoj momčadi - rekao je francuski strateg o igraču koji će u Arsenalu nositi dres s brojem 9

Chu-Young (Wikipedia)Chu-Young (Wikipedia)Menadžer Arsenala Arsene Wenger ipak se bacio na dovođenje pojačanja u sam smiraj ljetnog prijelaznog roka. Kapetan južnokorejske nogometne reprezentacije Park Chu-Young tako je već potpisao za "topnike", dok bi isto do kraja dana trebali učiniti Per Mertesacker i Andre Santos.

Chu-Young (26) igra na poziciji napadača i došao je iz Monaca uz odštetu od nekih 3.5 milijuna eura. Arsenal je potvrdio njegov transfer putem svoje internetske stranice, a Wenger je izrazio veliko zadovoljstvo njegovim dolaskom.

- Oduševljeni smo što smo doveli Chua. On će dodati kvalitetu našem napadu i bit će vrijedan dodatak našoj momčadi - rekao je francuski strateg o igraču koji će u Arsenalu nositi dres s brojem 9.

Istovremeno s dolaskom Chu-Younga, Arsenal bi trebali pojačati njemački stoper Per Mertesacker (26) i brazilski lijevi bek Andre Santos (28).

Goal.com piše kako će Mertesackerov transfer iz Werdera biti težak devet milijuna eura, a Santosov iz Fenerbahçea sedam milijuna eura.

Vezane vijesti

Wenger: Hrvatska je autsajder

Wenger: Hrvatska je autsajder

Menadžer Arsenala Arsene Wenger analizirao je za klupsku internetsku stranicu stanje i šanse u skupini C na Europskom nogometnom prvenstvu u Ukrajini… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika