31.08.2011. / 12:09

Autor: Totalsport

Kjaer u Romi

Rimski klub će Wolfsburgu za jednogodišnju posudbu platiti tri milijuna eura, a odluče li na kraju sezone i trajno otkupiti ugovor ovog braniča, morat će dodati još sedam milijuna

Simon Kjaer Simon Kjaer Danski 22-godišnji nogometaš Simon Kjaer vraća se u Seriju A nakon samo jedne sezone provedene u Bundesligi. Njegov novi klub bit će Roma.

Sky Sport 24 izvještava kako je Kjaer već potpisao jednogodišnju posudbu do kraja sezone koju će Roma službeno potvrditi. Rimski klub će Wolfsburgu za jednogodišnju posudbu platiti tri milijuna eura, a odluče li na kraju sezone i trajno otkupiti ugovor ovog braniča, morat će dodati još sedam milijuna.

Kjaer je ponikao u Midtjyllandu, a za Palermo je igrao između 2008. i 2010. godine prije transfera u Wolfsburg. Ipak, trener "vukova" Felix Magath poručio je da na njega ne računa, nakon čega je danski reprezentativac potražio novi klub.

Vezane vijesti

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Dosadašnji član Heerenveena Bas Dost novo je pojačanje njemačkog Wolfsburga. Dvadesettrogodišnji nizozemski napadač prošle je sezone postigao 32… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika