31.08.2011. / 13:39

Autor: Nacional.hr

Mamić otkrio: Bišćan još dvije godine u Dinamu, potpisao i J. Šimunić

Mamić je istaknuo kako je Šimunić već potpisao ugovor na dvije godine

Josip ŠimunićJosip ŠimunićZdravko Mamić objavio je na konferenciji za novinare kako je "kapitalac" kojeg je Dinamo doveo za Ligu Prvaka hrvatski reprezentativac Josip Šimunić.

Mamić je istaknuo kako je Šimunić već potpisao ugovor na dvije godine. Dodao je i kako Dinamo neće plaćati nikakvu odštetu njemačkom klubu Hoffenheimu, već će Šimunić to razriješiti s njima.

Istaknuo je i kako je Šimunićev dolazak u Dinamo donio mirnoću momčadi te kako će on igrati na mjestu stopera.

Također, potvrdio je kako je Igor Bišćan potpisao produljenje ugovora s Dinamom za još dvije godine.

"Presudila je moja sportska ambicija, igranje u Ligi prvaka. Nisam je nikad igrao i želio bih da me se razumije. Nikoga nisam želio povdrijediti i silno mi je žao da se oko mog dolaska stvorila tolika fama", objasnio je svoj prelazak u GNK Dinamo nekoliko sati nakon Mamićeve izjave Šimunić.

"Pa što sam ja? Maradona ili običan stoper? Rekao sam 99,9 posto da ću ostati u Hoffenheimu, ali 31. kolovoza uvijek se događaju takvi slučajevi. Tako se i dogodilo sa mnom, dogovorili su se Dinamo i Hoffenheim i odlučio sam se za odlazak u Zagreb. Zahvaljujem se gospodinu Malešu, pokušao je sve korektno. Meni je san bio doći igrati u Hrvatsku, za mene je velika stvar što su me dva najveća hrvatska kluba željela, a za Dinamo se odlučio jer će igrati Ligu prvaka. Za mene osobno to je najbolji izbor", ponovio je Šimunić.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika