31.08.2011. / 15:32

Autor: Nacional.hr

Boljkovac: Karamarko želi postati predsjednik HDZ-a, a završit će u zatvoru

Karamarko godinama bio na čelu obavještajnih službi, a nije napravio ništa da se zaustavi kriminal, priča Matija Boljkovac

Josip BoljkovacJosip BoljkovacBivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić i bivši ministar policije Josip Boljkovac sastali su se danas. Tom je prilikom Mesić Boljkovcu pružio potporu zbog optužnica koje će protiv njega navodno biti podignute zbog komunističkih zločina u Drugom svjetskom ratu.

Kako je za portal Politika plus ispričao sin Josipa Boljkovca, Matija, Mesić je dao izravnu potporu i odbacio sve optužbe da je Boljkovac sudjelovao u bilokakvom zločinu.

Matija Boljkovac ističe kako je Karamarku jedini cilj njegova oca smjestiti u zatvor kako bi se profilirao kao lider desnice.

"Njegov je krajnji cilj da HDZ izgubi na izborima kako bi on postao predsjednik HDZ-a. On zapravo radi i protiv Jadranke Kosor. Ima veliki problem i zbog toga će na kraju završiti u zatvoru", ističe Matija Boljkovac.

Naglašava kako je Državno odvjetništvo do sad odbacivalo prijave protiv njegova oca kao neutemeljene.

Priča kako se tijekom sastanka i Mesić oštro obrušio na Karamarka. Kaže kako je Karamarko godinama bio na čelu obavještajnih službi, a nije napravio ništa da se zaustavi kriminal.

"Sanaderu je Karamarko odgovarao i zbog toga ga je postavio za ministra unutarnjih poslova. Uz njega je mogao raditi sve kriminalne radnje koje mu se stavljaju na teret", prenosi Mesićeve riječi Matija Boljkovac.

Na kraju dodaje kako je jedan od razloga zašto se Karamarko osvećuje njegovom ocu činjenica da ga 1990. Josip Boljkovac nije želio primiti u policiju "jer je bio nesposoban".

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
24/7/11

mrvek, 01.09.11. 09:51

Ne znam zašto ali i ja isto mislim da će Crni Marko završiti u zatvoru.


registracija
8/8/09

tovar62, 01.09.11. 10:13

Ovo je vise sramotno da se ne mogu vise osuditi sve totalitarne tvorevine,Karamarko ako sada ne uspijes jadna smo zemlja i narod,,


registracija
8/8/09

tovar62, 01.09.11. 10:13

Ovo je vise sramotno da se ne mogu vise osuditi sve totalitarne tvorevine,Karamarko ako sada ne uspijes jadna smo zemlja i narod,,


registracija
26/11/09

CH2710, 02.09.11. 10:47

Karao te Marko... pametnjakoviću jedan..!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika