31.08.2011. / 17:42

Autor: Totalsport

Iličević četiri godine u HSV-u

- Ostaje mi vrijeme da se što bolje priviknem na novi klub i ozračje. Time ću još spremniji dočekati prve trenutke u svom novom klubu - rekao je Iličević

Ivo IličevićIvo IličevićRanije je bilo najavljivano, a posljednjeg dana prijelaznog roka je i potvrđeno: Ivo Iličević, 24-godišnji hrvatski nogometaš, nastavlja karijeru u Hamburgu, kamo je prešao iz drugog Bundesligaša, Kaiserslauterna.

Njemački mediji navode da je Iličević stavio potpis na četverogodišnji ugovor koji je vrijedan četiri milijuna eura. Hamburg je tražio zamjenu za Eljera Eliju koji je prešao u Juventus, a rješenje su pronašli u igraču koji je u posljednje vrijeme prikupio tri reprezentativna nastupa.

U karijeri je Iličević prije Kaiserslauterna igrao još za Darmstadt, Bochum i Greuther Fürth.

Inače, Iličević će morati pričekati na premijeru u sjevernonjemačkom klubu budući da je u prošlom kolu, kao igrač K'lauterna, zaradio crveni karton u ogledu protiv Bayerna. Dobio je kaznu od četiri utakmice.

- Ostaje mi vrijeme da se što bolje priviknem na novi klub i ozračje. Time ću još spremniji dočekati prve trenutke u svom novom klubu - rekao je Iličević.

Vezane vijesti

Bundesliga: Šest golova Šprema

Bundesliga: Šest golova Šprema

U njemačkoj Bundesligi u srijedu su igrane utakmice triju različitih kola, a u akciji je bio i velik broj hrvatskih rukometaša. Najviše ih je bilo u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika