31.08.2011. / 18:02

Autor: Hina

Bajs: HSS je spreman za parlamentarne izbore, osvojit ćemo 6 mandata

Hrvatska seljačka stranka (HSS) spremna je za predstojeće parlamentarne izbore na kojima očekuje šest saborskih mandata, izjavio je danas na konferenciji za novinare u Virovitici potpredsjednik HSS-a i ministar turizma Damir Bajs.

Damir BajsDamir BajsHrvatska seljačka stranka (HSS) spremna je za predstojeće parlamentarne izbore na kojima očekuje šest saborskih mandata, izjavio je danas na konferenciji za novinare u Virovitici potpredsjednik HSS-a i ministar turizma Damir Bajs.

U izbore HSS kreće s tri osnovna postulata - a to su regionalni razvoj i decentralizacija, te razvoj poljoprivrede i turizma, kazao je.

U 4. izbornoj jedinici kojoj pripada Virovitičko-podravska županija, HSS očekuje osvajanje jednog saborskog mandata, dodao je Bajs.

Prema njegovim riječima, HSS je po rezultatima anketa, sa šest posto glasova treća politička opcija u Hrvatskoj, a, kako je naglasio, otvoreni su za suradnju sa svim političkim strankama srodne orijentacije.

„Svjesni smo da našim biračima moramo položiti račune za protekle četiri godine tijekom kojih je HSS sudjelovao u vlasti", rekao je potpredsjednik HSS-a Bajs, istaknuvši kako je u tome vremenu Hrvatska "pristupila NATO savezu i dobila odobrenje za ulazak u Europsku uniju".

Dodao je da će birači odlučiti koliko su HSS-ovci bili uspješni u vođenju Hrvatskih šuma, Hrvatskih voda i Ministarstva turizma.

Vezane vijesti

'Neću vratiti mandat'

'Neću vratiti mandat'

Saborski zastupnik Damir Bajs, kojega je Predsjedništvo HSS-a suspendiralo i do danas mu dalo rok da stranci vrati saborski mandat, poručio je da… Više

Komentari

registracija
9/3/11

ajme3meni, 31.08.11. 20:39

Samovjereni ministar, očekuju 6 mandata! Na zadnjim izborima dobili su 6 mandata a pitanje hoće li na slijedećim zbog koaliranja sa HDZ-om nakon izbora i problema kojeg imaju sa seljacima te neprihvatljivim izajvama ministra Čobankovića.


registracija
24/7/11

mrvek, 01.09.11. 09:49

budi sretan ako dobiješ tri. MRŠ BANDO POKVARENA


registracija
20/5/09

BXLCRO, 01.09.11. 10:26

Kakvi pa su to politicari koji vec unaprjed znaju rezultat izbora!? Nesto tako naprasitoga se nemoze cuti iz ustiju politicara starih EU demokracija!? Samo u banana drzavama!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika