31.08.2011. / 18:13

Autor: Totalsport

Mainz Sliškovića posudio St. Pauliju

Nadam se da ću pomoći momčadi a ujedno se dodatno razviti u igračkom smislu - rekao je 193 centimetra visoki centarfor razigravačkih sklonosti

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaMladi hrvatski nogometni reprezentativac, 20-godišnji centarfor Mainza Petar Slišković, ostatak sezone provest će na posudbi u njemačkom drugoligašu St. Pauliju.

Dva su kluba dogovorila posudbeni rok bez mogućnosti otkupa Sliškovićeva ugovora na kraju sezone, što će značiti da u Mainzu, s kojim ima ugovor do 30. lipnja 2014. godine, i dalje ozbiljno računaju s njim.

- Petar je igrač na visokome tehničkom nivou i kao takav će nam biti od velike koristi: izdiferencirat će naše napadačke opcije - rekao je novi trener novog drugoligaša, lanjskog Bundesligaša, Andre Schubert, te dodao:

- On je također hrvatski mladi reprezentativac, a nastupao je već i zabijao za Mainz u Bundesligi.

Sam nogometaš, koji je prošle sezone skupio 10 prvenstvenih nastupa zabivši pritom dva gola, izjavio je:

- Neobično sam sretan zbog ovog transfera. Imao sam vrlo kvalitetan razgovor s trenerom Schubertom, koji me uvjerio da moram doći. Odgovora mi sustav koji St. Pauli igra. Nadam se da ću pomoći momčadi a ujedno se dodatno razviti u igračkom smislu - rekao je 193 centimetra visoki centarfor razigravačkih sklonosti.

Dres hamburškog kluba ove će sezone Slišković dijeliti sa suigračem iz mlade hrvatske reprezentacije, uskoro 21-godišnjim imenjakom Petrom Filipovićem.

Vezane vijesti

Usami iduću sezonu u Hoffenheimu

Usami iduću sezonu u Hoffenheimu

Dvadesetogodišnji nadareni japanski vezni nogometaš Takashi Usami iduću će sezonu provesti na posudbi u Bundesligašu Hoffenheimu, potvrdili su iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika