31.08.2011. / 18:56

Autor: Nacional.hr

Potraga za Antonijom: Ana Bilić prijetila smrću policajcu pa prijavljena DORH-u

Obitelj nestale Antonije Bilić sve je ogorčenija na policiju te ih optužuje za zataškavanje podataka i niz propusta

Ana Bilić (Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL)Ana Bilić (Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL)Ana Bilić, sestra nestale Antonije Bilić, prijavljena je državnom odvjetništvu zbog prijetnji službenoj osobi. Kako piše Novi list, protiv Ane Bilić provedeno je kriminalističko istraživanje i obavljen je obavijesni razgovor te je sve proslijeđeno državnom odvjetništvu koje će donijeti odluku o eventualnom dizanju optužnice.

Obitelj nestale Antonije Bilić sve je ogorčenija na policiju te ih optužuje za zataškavanje podataka i niz propusta. Navode kako je posljednji poziv prema Antonijinom mobitelu bio dan kasnije no što policija tvrdi te smatraju kako zadnja lokacija nije ogulinsko područje na koje se policija fokusirala.

Zamjenik ravnatelja policije Milijan Brkić opovrgava navode obitelji. Ističe kako je posljednji signal mobitela zabilježen kod odmorišta Modruša kraj Ogulina te da je nakon toga mobitel nasilno ugašen. Poziv na koji se poziva obitelj, pojašnjava, došao je do centrale operatera i nije bio proslijeđen na sam uređaj.

Dodaje kako je policija spremna na dobronamjerne kritike i spremna je priznati pogrešku, ali i naglašava kako su napravili sve po pravilima struke. Poručio je kako neće prekinuti potragu za Antonijom dok ju ne pronađu.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
17/8/11

foringas, 31.08.11. 19:32

pa neka se obrate nekoj gatari da im ona nađe sestru. mogli su to odmah ućiniti a ne da troše toliki državni novac i onda nema ni hvala ni kako vam je bilo dok ste isušavali jezero i na vručini več "p.m." nesposobni, trgovci robljem, i sl.
e pa šta je previše nije dobro ni sa kruhom.
dosta medijske ispozicioniranosti od Ane i Kate.
neka vam gatara na socu ili u kartama nađe sestru, uzme vam novac i bit čete sretne.


registracija
30/12/08

csiki, 31.08.11. 20:25

foringas sramota pokvarenjak Vi nemate morala


registracija
4/1/09

miroljubiv, 31.08.11. 23:30

Sudstvo i policija,kao i javnost ovaj slučaj vode zasebno,umjesto da netko napokon progovori tko iz vrha vlasti i krim-miljea ima prste u međunarodnoj otmici ljudima,kao i vađenjem organa.ali dok Karamarko ne ode nasilno s vlasti,nerealno je očekivati bilo kakvo saznanje po tom pitanju.važnije je strpati Boljkovca u zatvor,nego biti tu na usluzi građanima za što ga jedino i plaćamo.gatare ovakve slučajeve zaobilaze u širokom luku,jer dobro znaju da im ne bi nitko vjerovao za saznanja,kao i to da bi moglo biti još neočekivanih otmica bez sretnog završetka.
Daleko je ovdje još pravna država,dalje nego što to može itko pomisliti i nakon 04.12. koji će samo zbaciti Jacu s trona,i povećati krater za sve nas.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika