31.08.2011. / 19:50

Autor: Hina

Zbog Šimunića specijalci na treningu Vatrenih

Nakon što je potpisao ugovor za zagrebački Dinamo branič hrvatske reprezentacije Josip Šimunić našao se na udaru navijača Hajduka, pa je posljednji trening 'Vatrenih' u Postirama na Braču osiguravalo desetak pripadnika specijalne policije pristiglih iz Splita.

Josip ŠimunićJosip ŠimunićNakon što je potpisao ugovor za zagrebački Dinamo branič hrvatske reprezentacije Josip Šimunić našao se na udaru navijača Hajduka, pa je posljednji trening 'Vatrenih' u Postirama na Braču osiguravalo desetak pripadnika specijalne policije pristiglih iz Splita.

Tijekom treninga skupina navijača je vrijeđala Šimunića i pritom izvjesila transparent s porukom "Poštenog čovika se ne može kupiti novcem. 'Mrš smeće jedno iz Dalmacije". Dok su reprezentativci vježbali navijači su vrijeđali Šimunića, a nisu izostavili niti Zdravka Mamića.

Transparent jer ubrzo skinut s ograde, a navijači su se povukli na drugu stranu tribina pod budnim okom policije.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
7/3/11

medjimurec, 01.09.11. 07:57

Samo jedan komentar , neznam kako to mozete navijacima zvati , to su DEBILI jednostavno da ih stokom zoves bila bi uvreda za stoku !


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika