01.09.2011. / 11:10

Autor: Nacional.hr

Marija Rohatinski: Suprug Željko nije ni znao da sam prodala tvrtku Todoriću

"Vrijednost kuće je 283.000 eura s vrtom, a ja sam je otkupila za 2,1 milijun kuna", zaključila je Rohatinski

Željko Rohatinski (Pixsell)Željko Rohatinski (Pixsell)Marija Rohatinski, supruga guvernera Željka Rohatinskog, odlučila je u razgovoru za Poslovni dnevnik rasvijetliti priču oko prodaje njezine kompanije tajkunu Ivici Todoriću i otkupu obiteljske kuće od tih novaca.

Marija Rohatinski u današnjem izdanju spomenutih novina tvrdi kako sa suprugom nikad ne razgovara o poslu kao i da on zapravo nije znao da je ona tvrtku prodala Ivici Todoriću! Radi se o tvrtki Romah d.o.o., koju je guvernerova supruga, nakon što je godinama bilježila gubitke, prodala Agrokoru.

Pod kompaniju je bila upisana i kuća koju supružnici Rohatinski koriste od 2004. godine. "Od tog novca od prodaje tvrtke, moja je supruga ponovno otkupila kuću kao fizička osoba i kuća je sada u njenom vlasništvu kao fizičke osobe", objasnio je Rohatinski jučer u Novom listu.

Međutim, pokazalo se kako spomenuta kuća kuća nije legalizirana u zemljišnim knjigama te se kao vlasnik navodi Anto Stojaković "Od njega smo kupili kuću koja još nije uknjižena i borimo se s tom legalizacijom. Nismo upisani jer kuća još nema uporabnu dozvolu. Anto Stojaković se obvezao da će nam pomoći oko papira; kad smo pronašli kuću koja nam odgovara, morali smo brzo to rješavati. Mi smo kuću isplatili, stvar stoji u gruntovnici. Sad se borimo s uporabnom dozvolom", naglasila je Rohatinski u razgovoru za Poslovni dnevnik, ističući da je "prestrašno kako ih se razvlači" po medijima.

"Vrijednost kuće je 283.000 eura s vrtom, a ja sam je otkupila za 2,1 milijun kuna", zaključila je Rohatinski.

Također, nije propustila kazati kako joj je na koncu žao njezinog prijatelja Ivice Todorića i Agrokora zato jer su uvučeni u ovu priču.

Vezane vijesti

'Zašto ne smanjujete kamate?'

'Zašto ne smanjujete kamate?'

Guverner Hrvatske narodne banke Željko Rohatinski u nekoliko je navrata opominjao banke u Hrvatskoj da su djelomično same krive što gospodarstvo… Više

Komentari

registracija
24/7/11

mrvek, 01.09.11. 14:33

Roha jebo te taj tvoj brak kad nisi znao šta ti žena radi. Tko zna što ona još radi s Todorom.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika