01.09.2011. / 11:29

Autor: Totalsport

Palacios i Crouch u Stokeu, Hutton i Jenas u Aston Villu

Peter ima nevjerojatan dobar osjećaj za postizanje golova što pokazuje podatak iz prošle sezone kada je za Tottenham u 10 utakmica postigao sedam pogodaka u Ligi prvaka. Uz to je za reprezentaciju u 31 nastupu postigao čak 17 zgoditaka što dovoljno govori o njegovom "pedigreu" - rekao je menadžer Stokea Pulis

Peter Crouch Peter Crouch Očekivalo se da će glavna vijest posljednjeg dana prijaznog roka biti, barem što se engleskog nogometnog premierligaša Tottenhama tiče, Luka Modrić. Međutim, s njim se ništa nije dešavalo, ali s drugima, točnije s njih četvero, jest.

Nogometni reprezentativac Hondurasa Wilson Placios, Škot Alan Hutton i Englezi Jermaine Jenas i Peter Crouch više nisu stanovnici White Hart Lanea. Palacios i Crouch novi su igrači Stoke Cityja. Reprezentativac Hondurasa prešao je u momčad s Britannije za navodno osam milijuna funti, dok je Crouch to učinio za 10. Obojica nogometaša potpisala su četverogodišnji ugovor, te su se tako pridružili svom donedavnom suigraču iz Tottenhama, Jonathanu Woodgateu. Menadžer Stokea Tony Pulis bio je vrlo zadovoljan obavljenim poslom posljednjeg dana prijaznog roka.

- Ovo je velika stvar za naš klub. Wilson je fantastičan igrač koji se pokazao na najvišoj razini nogometne igre. Peter ima nevjerojatan dobar osjećaj za postizanje golova što pokazuje podatak iz prošle sezone kada je za Tottenham u 10 utakmica postigao sedam pogodaka u Ligi prvaka. Uz to je za reprezentaciju u 31 nastupu postigao čak 17 zgoditaka što dovoljno govori o njegovom "pedigreu" - rekao je menadžer Stokea Pulis.

Alan Hutton i Jermaine Jenas odlučili su svoju karijeru nastaviti na Villa Parku kod menadžera Aston Ville Alexa McLeisha. Huttonu je rad McLeisha vrlo dobro znan s obzirom da su već bili surađivali u Glasgow Rangersima. Škot je potpisao četverogodišnji ugovor s Aston Villom dok je Jenas stigao kao jednogodišnja posudba.

- Alan je igrač kojeg odlično poznajem. On je sada u najboljim igračkim godinama i donosi nam puno međunarodnog iskustva što iz škotske reprezentacije, što iz Tottenhama ili Rangersa s kojima je igrao europska natjecanja. Jermaine je dinamičan centralni vezni za kojeg vjerujem da će biti dobro pojačanje. Siguran sam da će se htjeti dokazati kod nas s obzirom da u "spursima" nije dobivao previše prilika za to, što znači da smo dobili još jednog velikog igrača - zaključio je McLeish.

Vezane vijesti

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Potpuno iznenađujuće, u noćnim satima sa srijede na četvrtak, Tottenham je putem vlastite web-stranice objavio prekid suradnje s dosadašnjim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika