01.09.2011. / 11:35

Autor: Totalsport

Meireles se vratio bivšem treneru Villasu-Boasu

Meireles je u svojoj jedinoj sezoni za Liverpool nastupio u 33 utakmice, a prelaskom u Chelsea postao je treće pojačanje londonskog kluba nakon što su njemu već pristupili Španjolac Juan Mata i Belgijac Romelu Lukaku

Raul Meireles (Wikipedia)Raul Meireles (Wikipedia)Chelsea je konačno doveo toliko željeno pojačanje u veznom redu, ali nije riječ o hrvatskom nogometnom reprezentativcu Luki Modriću već o igraču Portugala, Raulu Meirelesu.

Chelsea je navodno platio 15 milijuna funti Liverpoolu za usluge portugalskog nogometaša koji je potpisao četverogodišnji ugovor za "bluese". Meireles je sam predao zahtjev za stavljanjem na transfer listu u posljednjim trenucima prijelaznog roka kako bi inicirao eventualni interes bivšeg trenera iz Porta, a sada Chelseaja, Andrea Villasa-Boasa. To se upravo i dogodilo i Meireles je završio u Chelseaju, kod čovjeka koji ga je i prodao u Liverpool.

Meireles je u svojoj jedinoj sezoni za Liverpool nastupio u 33 utakmice, a prelaskom u Chelsea postao je treće pojačanje londonskog kluba nakon što su njemu već pristupili Španjolac Juan Mata i Belgijac Romelu Lukaku. Portugalac je vrlo vjerojatno na Stamford Bridge stigao kao "zamjena" za Luku Modrića koji je na kraju ipak ostao u Tottenhamu.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika