01.09.2011. / 11:41

Autor: Totalsport

Wright-Phillips postao dio velikog projekta QPR-a

Nakon razgovora s menadžerom i nakon što sam vidio u kojem pravcu ide klub odlučio sam da želim biti dio toga - rekao je Wright-Phillips

Shaun Wright-PhillipsShaun Wright-PhillipsNovopromovirani engleski premierligaš Queens Park Rangersi doveli su veliko pojačanje u svoje redove. Riječ je o bivšem nogometašu Manchester Cityja Shaunu Wrightu-Phillipsu.

Klub iz Londona, koji je nedavno dobio novog vlasnika u liku tajkuna Formule 1 Tonyja Fernandesa, doveo je još jedno značajno pojačanje nakon što su u QPR-e već pristigli Joey Barton i Luke Young. Povremeni engleski reprezentativac izrazio je zadovoljstvo dolaskom u londonski klub, kao i ambicijama istog.

- Presretan sam. Zaista se veselim novom početku. Nakon razgovora s menadžerom i nakon što sam vidio u kojem pravcu ide klub odlučio sam da želim biti dio toga - rekao je Wright-Phillips.

- Želio bih se samo zahvaliti svima u Manchesteru (Cityju) na svoj podršci koju su mi pružali tokom 10 godina boravka u tom klubu. Nikada vas neću zaboraviti i u mom će srcu uvijek biti jedna plava točka - emotivno je izjavio Englez.

Vezane vijesti

Manchester City otpustio Hargreavesa

Manchester City otpustio Hargreavesa

Bivši engleski nogometni reprezentativac, 31-godišnji Owen Hargreaves, dobio je od Manchester Cityja slobodne ruke za pronalazak novog kluba, jer mu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika