01.09.2011. / 11:51

Autor: Totalsport

Palermo smijenio trenera uoči početka sezone

Zamparini je potvrdio da će momčad privremeno preuzeti trener omladinskog pogona Devis Mangia, a isto je tako izrazio nadu da će se bivši trener Rossi vratiti na čelo kluba do početka odgođenog prvenstva Serije A i dvoboja s Interom 11. rujna

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaTalijanski nogometni prvoligaš Palermo postao je drugi klub u Seriji A koji se odlučio na smjenu trenera neposredno uoči početka sezone. Stefano Pioli (45) tako je napustio poziciju koju je preuzeo početkom lipnja.

Predsjednik Palerma Maurizio Zamparini odluku o smjeni trenera donio je kasno u srijedu navečer, povećavši tako broj smijenjenih trenera na brojku 36 u 24 godine stolovanja u klubu.

Pioli je u lipnju naslijedio Delija Rossija na klupi Palerma potpisavši dvogodišnji ugovor. Službeni početak sezone, međutim, nije dočekao nakon nesuglasica s predsjednikom.

Zamparini je potvrdio da će momčad privremeno preuzeti trener omladinskog pogona Devis Mangia, a isto je tako izrazio nadu da će se bivši trener Rossi vratiti na čelo kluba do početka odgođenog prvenstva Serije A i dvoboja s Interom 11. rujna.

Podsjećamo, prethodno Pioliju 12. kolovoza smijenjen je i trener Cagliarija Roberto Donadoni kojeg će na klupi sardinijskog kluba zamijeniti Massimo Ficcadenti.

Vezane vijesti

Fenerbahçe raskinuo sa Spahijom

Fenerbahçe raskinuo sa Spahijom

Hrvatski strateg Neven Spahija od ponedjeljka više nije trener turskog košarkaškog kluba Fenerbahçe. Tu je vijest na svojoj službenoj internetskoj… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika