01.09.2011. / 12:11

Autor: Nacional.hr

Mario Cvitković novi glavni direktor za marketing, prodaju i službu za korisnike u Vipnetu

Cvitković je bio dio prvog tima Vipneta 1999. godine, a od 2007. je u Makedoniji na poziciji direktora marketinga, prodaje i službe za korisnike Vip operatora

Mario CvitkovićMario CvitkovićMario Cvitković je od 1. rujna novi član Uprave i glavni direktor za marketing, prodaju i službu za korisnike Vipneta. U Vipnet dolazi s mjesta člana Uprave i direktora marketinga, prodaje i službe za korisnike Vip operatora u Makedoniji. Bio je dio početnog tima Vipneta 1999. godine, a četiri godine kasnije imenovan je za direktora prodaje u Vipnetu. Dosadašnji član Uprave i glavni direktor za marketing, prodaju i službu za korisnike Reinhard Zuba, nakon dvije godine vraća se u Beč na poziciju glavnog direktora marketinga Telekom Austria Grupe.

- Četiri godine provedene u Makedoniji za mene će zauvijek biti nezaboravno iskustvo, ali sada je došlo vrijeme za nove izazove koji su mi povjereni u Vipnetu, u kojega se vraćam kao stari prijatelj. Vjerujem da ću svojim radom i iskustvom doprinijeti da Vipnet dodatno učvrsti svoju poziciju na sve zahtjevnijem hrvatskom telekomunikacijskom tržištu - istaknuo je Mario Cvitković, član Uprave i glavni direktor za marketing, prodaju i službu za korisnike Vipneta.

Mario je bio dio tima koji je 2007. godine osnivao Vip operator u Makedoniji koji upravo ovih dana slavi pola milijuna korisnika na tržištu od ukupno dva milijuna stanovnika.

- Prije svega, izuzetno mi je drago izraziti dobrodošlicu svom suradniku u nizu uspješnih projekata u više zemalja. U četiri godine koliko je Mario proveo u Makedoniji, Vip operator je postigao izuzetan uspjeh, postao EBITDA pozitivan te dostigao tržišni udio od 22 posto. Te su brojke pokazatelj Marijevih kvaliteta i uvjeren sam da će nam njegov dolazak donijeti mnogo pozitivnih pomaka. Također, sretni smo što je s nama bio Reinhard jer je svojom znanjem, predanošću te posebnim usmjerenjem na inovativne usluge i potrebe korisnika pridonio razvoju Vipneta. - izjavio je Mladen Pejković, predsjednik Uprave Vipneta.

Iza Reinharda Zube ostaje niz velikih projekata poput izuzetno uspješnog Tomato relauncha i evolucije Vip branda. Isto tako Vipnet je ojačao svoju vodeću poziciju u bežičnom broadbandu kao i poziciju inovativnog lidera čitavim nizom inovativnih rješenja, što potvrđuje nagrada Global Telekom za uslugu Vip nadzor brodova.

- Mogu reći samo da sam jako zadovoljan kad pogledam unatrag ove dvije godine jer smo, unatoč lošim gospodarskim vremenima koja su značajno utjecala na poslovanje te ponašanje i potrebe korisnika, uspjeli povećati ukupan broj Vip korisnika te napraviti neke od najvećih poteza i fokusirali se na udio u ukupnoj vrijednost tržišta kao najvažniji indikator tržišnih performansi telekom tvrtki. Vrijeme u Vipnetu bilo je divno, stekao sam dobre prijatelje i suradnike te drago mi je što ću i dalje s njima surađivati u okviru aktivnosti Telekom Austria Grupe. - rekao je na odlasku Reinhard Zuba novi direktor marketinga Telekom Austria Grupe.

Vezane vijesti

VIPnet jedini ostvario rast u poslovima s državom

VIPnet jedini ostvario rast u poslovima s državom

Državne institucije i javna poduzeća lani su potrošili 128,3 milijuna kuna na nabavu telekom usluga, što je 45 posto manje u odnosu na 2010. HT -… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika