01.09.2011. / 15:54

Autor: Totalsport , Nacional.hr

Redknapp: "Odbijeno 40 milijuna funti za Modrića"; pogledajte šalu na njegov račun

Veliki su to novci za odbiti, ali sretan sam da je "mali čovjek" još uvijek ovdje i nadam se da će imati veliku sezonu - rekao je menadžer "spursa"

Luka ModrićLuka ModrićMenadžer Tottenhama Harry Redknapp otkrio je da su posljednjeg dana prijelaznog roka odbili veliku ponudu Chelseaja za hrvatskog nogometnog reprezentativca Luku Modrića.

- Predsjednik kluba Daniel Levy ostao je čvrst u svom stavu da zadrži Luku. Mislim da je 40 milijuna funti iznosila posljednja ponuda Chelseaja za Modrića. Veliki su to novci za odbiti, ali sretan sam da je "mali čovjek" još uvijek ovdje i nadam se da će imati veliku sezonu - rekao je menadžer "spursa".

Redknapp vjeruje da će reprezentativna stanka pomoći Modriću da posloži stvari u svojoj glavi i da se vrati gladan novih pobjeda.

- Definitivno će mu koristiti utakmice u reprezentaciji. Uhvatit će natjecateljski ritam i vratit će se onaj stari Luka - zaključio je Redknapp.

Hrvatski je reprezentativac bio glavna tema razgovora i nagađanja posljednjeg dana prijelaznog roka, te je na kraju, kako je predsjednik "spursa" od početka tvrdio da će biti, ostao u klubu.

Dodajmo kako se navijač Tottenham Hotspursa našalio s Modrićem ispred kamera i novinara SKY Sportsa, koji je izvještavao o odlasku Wilsona Placiosa, Alana Huttona, Jermainea Jenasa i Petera Croucha s White Hart Lanea. Šaljivi navijač protrčao je ispred kamera s trening-čunjom na glavi i zatim se vratio otkud je došao. Kako je kasnije objasnio engleskim medijima, namjera mu je bila odglumiti očajnog Modrića koji pokušava otići iz Tottenhama, ali je morao ostati.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika