02.09.2011. / 09:10

Autor: Hina , Nacional.hr

Tottenham odbio čak 48 milijuna eura za Modrića, drama oko Jelavića

Da su Spursi na koncu ipak popustili bio bi to rekordni transfer ovoga ljeta i Modrić bi preskočio Sergia Agüera koji je iz Atletico Madrida prodan u Manchester City za 45 milijuna eura

ArhivaArhivaMenadžer engleskog nogometnog premierligaša Tottenhama Harry Redknapp otkrio je kako su Spursi posljednjeg dana prijelaznog roka odbili čak 48 milijuna eura za hrvatskog veznjaka Luku Modrića.

"Predsjednik kluba Daniel Levy je ostao čvrst u svom stavu da ne proda Luku. Ponuda je iznosila 48 milijuna eura, to su veliki novci, ali sretan sam što je Luka ostao u klubu i nadam se da će imati uspješnu sezonu," kazao je Redknapp.

Da su Spursi na koncu ipak popustili bio bi to rekordni transfer ovoga ljeta i Modrić bi preskočio Sergia Agüera koji je iz Atletico Madrida prodan u Manchester City za 45 milijuna eura.

Menadžer londonskog kluba vjeruje kako će reprezentativna pauza sada koristiti Modriću da 'posloži glavu' i vrati se u London prepun motiva.

Posljednjeg dana prijelaznog roka odvijala se i prava 'drama' oko još jednog hrvatskog reprezentativca. Nekoliko sati prije isteka prijelaznog roka vodstvo Rangersa dobilo je ponudu od 10 milijuna eura za Nikicu Jelavića, no Škoti nisu željeli pustiti hrvatskog napadača. Nagađa se kako je ponudu uputio Liverpoolu koji se potom okrenuo rezervnoj opciji Craigu Bellamyju. Međutim, dio medija je objavio da se radi o Stoke Cityju. Nakon što je propao posao s Jelavićem Stoke je kupio Petera Croucha iz Tottenhama. Jelavića je početkom tjedna želio angažirati i Leicester City no ponuda od osam milijuna eura je glatko odbijena.

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika