02.09.2011. / 12:10

Autor: Nacional.hr

Berlusconi nazvao Italiju 'usranom zemljom'

Izjava je zapisana u policijskim transkriptima nakon prisluškivanja Berlusconijevog mobitela, a sve u svrhu istrage osoba koje su mu prijetile kako će medijima otkriti pojedinosti s njegovih Bunga-bunga zabavi

Silvio BerlusconiSilvio BerlusconiTalijanski karabinjeri tajno su snimali talijanskog premijera Silvija Berlusconija, koji je izjavio kako će otići iz domovine nazvavši je 'usranom zemljom' od koje ga hvata mučnina.

Izjava je zapisana u policijskim transkriptima nakon prisluškivanja Berlusconijevog mobitela, a sve u svrhu istrage osoba koje su mu prijetile kako će medijima otkriti pojedinosti s njegovih Bunga-bunga zabavi.

Dodajmo kako je jučer u Rimu uhićen poslovni čovjek Giampaolo Tarantini i njegova supruga. Tarantini je priznao kako je plaćao eskort dame i dovodio ih na premijerove zabave. Policija je izjavila kako je iznudio više od pola milijuna eura od Berlusconija u zamjenu da istražiteljima kaže kako premijer nije znao da su prostitutke.

"Pomogao sam obitelji s djecom koja je u teškim i nastavit će biti u teškim financijskim poteškoćama. Nisam učinio ništa protuzakonito, odlučio sam pomoći očajnom čovjeku bez da tražim nešto zauzvrat. To sam uradio i ništa to ne može promijeniti", izjavio je medijski mogul za jedan talijanski list.

Vezane vijesti

Berlusconi predlaže predsjednički sustav za Italiju

Berlusconi predlaže predsjednički sustav za Italiju

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi je u petak predložio da Italija usvoji predsjednički sustav vlasti, nalik na francuski, i nije isključio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika