02.09.2011. / 12:24

Autor: Totalsport

Myrhol nakon operacije tumora počinje s oporavkom

- Pred njim je sada šest tjedna s dvama kemoterapijskim ciklusima

Bjarte Myrhol (u crvenom dresu)Bjarte Myrhol (u crvenom dresu)Dva tjedna nakon uspješne operacije tumora na testisima kružni napadač Rhein-Neckar Löwena i norveške reprezentacije Bjarte Myrhol (29) spreman je napustiti bolnicu.

- Kako je? Dobro je, ako se kod takvog slučaja može govoriti o dobrome - rekao je direktor Rhein-Neckar Löwena Thorsten Storm dodavši:

- Pred njim je sada šest tjedna s dvama kemoterapijskim ciklusima. Treba očekivati da će mu tijelo u tom razdoblju značajno oslabiti. No, mi vjerujemo da će ozdraviti. Vjeruje i on.

Norvežanin je odmah po operaciji dobio informaciju kako postoje vrlo dobre šanse da u potpunosti ozdravi. I sam je izrazio nadu kako će se brzo oporaviti, te želju da se što prije pridruži suigračima, među kojima je i naš Ivan Ćupić, kako bi zajedno pokušali ponoviti uspjehe iz prošle sezone u Bundesligi i Ligi prvaka.

Myhrol je za norvešku reprezentaciju postigao 282 pogotka. Rhein-Neckar Löwenu se pridružio 2009. godine iz Nordhorna, kojeg je napustio zbog financijskih problema tog kluba.

Vezane vijesti

Bundesliga: Šest golova Šprema

Bundesliga: Šest golova Šprema

U njemačkoj Bundesligi u srijedu su igrane utakmice triju različitih kola, a u akciji je bio i velik broj hrvatskih rukometaša. Najviše ih je bilo u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika