02.09.2011. / 12:26

Autor: Nacional.hr

Rujanfest 2011: Svi putevi vode na Bundek

Ne treba previše spominjati da se radi o Festivalu na kojem se mogu zabaviti svi - rockeri, ljubitelji popa, elektroničke ili narodne glazbe, a upravo je to i slogan ovogodišnjeg Rujanfesta - „Zabava za sve"

Zagrebački Bundek još će jedne godine postati poprište dobre zabave i izvrsne gastronomije , a sve zahvaljujući četvrtom izdanju, već tradicionalnog, Rujanfesta koji će na jedanaest dana, od 15. do 25. rujna u hrvatsku metropolu privući brojne posjetitelje.

Ne treba previše spominjati da se radi o Festivalu na kojem se mogu zabaviti svi - rockeri, ljubitelji popa, elektroničke ili narodne glazbe, a upravo je to i slogan ovogodišnjeg Rujanfesta - „Zabava za sve".

Da se radi o ambicioznom projektu svjedoči brojka od 10 pozornica na kojima se mogu očekivati nastupi vrhunskih izvođača, više od 20 lokala, preko 100 izlagača, velik broj restorana i najveći zabavni park u kojem će moći uživati najmlađi.

U prilog rujanskom festivalu, najposjećenijoj manifestaciji u Zagrebu, govori više od 80 vrsta piva iz raznih dijelova svijeta.

U jedanaest dana trajanja na dvije glavne pozornice izmjenjivat će se brojne estradne zvijezde raznih glazbenih izričaja. Čast otvorenja ovogodišnjeg festivala pripala je dance skupini Colonia i bendu Prva liga, dok će na rock pozornici „probiti led" popularni Elemental.

U danima koji slijede nastupaju redom Neno Belan i Ban-Daleka obala, Jasmin Stavros, Zvonko Bogdan, Željko Joksimović, Neda Ukraden, Crvena jabuka, Jole, Slavonske lole, Dražen Zečić i Maja Šuput. Na rock pozornici će zabavljati The Trio, Angels, Tribute to Bijelo Dugme, Mustač Bend, (Ne) Normalni Balašević Tribute Bend, Tribute to Azra, Gustafi i Tittle Red Rooster i Iva Herceg.

Ove se godine ulaz na festival do 19 sati neće plaćati, a nakon će se naplaćivati po 15 kuna. U cijenu ulaznice su uključeni svi koncerti osim koncerta Željka Joksimovića koji će se plaćati 70 kuna.

Više o Rujanfestu na www.rujanfest.com

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika