02.09.2011. / 12:31

Autor: Hina , Nacional.hr

PUZ: u jučerašnjoj prometnoj nesreći ne Trešnjevci poginuli majka i sin

Načelnica Odjela za odnose s javnošću PUZ-a Jelena Bikić kazala je da 56-godišnji vozač Porschea nije bio alkoholiziran te da je u tijeku kriminalističko istraživanje nesreće kako bi se utvrdile sve okolnosti i uzroci

Foto: PixsellFoto: PixsellU teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 12,15 sati u Zagrebu, na raskrižju Ozaljske ulice s Nehajskom i Okićkom, poginuli su 49-godišnja majka i njen 18-godišnji sin iz Zagreba, izvijestila je danas Policijska uprava zagrebačka (PUZ).

U toj nesreći, u kojoj su obje osobe preminule na mjestu stradanja, sudjelovao je Audi zagrebačke registracije i Porsche Cayenne dubrovačkih registracijskih oznaka te parkirani Renault Clio, rečeno je na konferenciji za novinare u PU zagrebačkoj.

Načelnica Odjela za odnose s javnošću PUZ-a Jelena Bikić kazala je da 56-godišnji vozač Porschea nije bio alkoholiziran te da je u tijeku kriminalističko istraživanje nesreće kako bi se utvrdile sve okolnosti i uzroci.

Također policija moli očevice te teške prometne nesreće da se jave.

Promet Ozaljskom, Nehajskom i Okićkom jučer je bio obustavljen do 16,45 sati zbog očevida.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika