02.09.2011. / 16:38

Autor: Totalsport

Eriksson: Ne razumijem zašto su Rangersi javno obznanili našu ponudu za Jelavića

To je samo poziv klubovima da kažu drugim klubovima ono što se zbiva - rekao je Eriksson, koji nije skrivao simpatije prema Jelaviću opisavši ga kao "dobrog igrača s dobrom golgeterskom statistikom".

Sven Göran Eriksson Sven Göran Eriksson Švedski menadžer engleskog drugoligaša Leicester Cityja Sven Göran Eriksson izrazio je svoje razočaranje načinom na koji su Glasgow Rangersi tretirali ponudu za kupnjom hrvatskog nogometaša Nikice Jelavića.

Naime, u posljednjim trenucima ljetnog prijelaznog roka bivši menadžer engleske i meksičke reprezentacije poslao je ponudu za hrvatskog napadača tešku 6.5 milijuna funti. Rangersi su istu odbacili, a vijest o svojem odbijanju javno su objavili na internetskoj stranici, što, smatra Eriksson, nije način da se tretira neka poslovna ponuda.

- Može biti istina da smo poslali ponudu, ali ne razumijem zašto su je iznijeli javno. To je samo poziv klubovima da kažu drugim klubovima ono što se zbiva - rekao je Eriksson, koji nije skrivao simpatije prema Jelaviću opisavši ga kao "dobrog igrača s dobrom golgeterskom statistikom".

Otkako je u kolovozu prošle godine stigao na Ibrox iz bečkog Rapida, Jelavić je za Rangerse zabio 22 gola u svim natjecanjima.

Vezane vijesti

Jelavić: Ispuniti ćemo očekivanja navijača

Jelavić: Ispuniti ćemo očekivanja navijača

U razgovoru za Evertontv napadač hrvatske nogometne reprezentacije Nikica Jelavić izrazio je optimizam i vjeru da zajedno sa suigračima na Euru može… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika