03.09.2011. / 09:35

Autor: Hina , Nacional.hr

Bilić nakon pobjede nad Maltom: Možemo biti optimistični uoči Izraela

Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić sinoć je sjedio na klupi za pričuve zbog viroze, odnosno visoke temperature, a izbornik Bilić naglasio je da će Modrić sigurno biti spreman za Izrael protiv kojega igramo u utorak u Zagrebu.

Foto: Igor Šoban (arhiva)Foto: Igor Šoban (arhiva)Izjava izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Slavena Bilića nakon što su "vatreni" svladali Maltu sa 3-1:

"Zadovoljni smo rezultatom, nitko se nije ozlijedio, pa možemo biti optimistični uoči Izraela. Prva dva gola dali smo rano, ali smo onda nakon primljenog pogotka u 38. minuti ušli u nervozu. Što tiče toga da među strijelcima nisu bili napadači, mislim da to nije strašno. Problem bi bio da napadači ne ulaze u prilike, a danas su ipak u prilikama bili i Mandžukić i Kalinić. Po meni najbolje smo odigrali prvih 10 minuta drugog poluvremena. Nedostajala nam je kontrola utakmice, ali ipak smo postigli tri gola i imali smo još četiri 'mrtve' prilike. Također, treba reći da smo danas igrali bez Modrića, Kranjčara, Olića i Rakitića. Protiv Izraela idemo na pobjedu kako bismo 'zacementirali' drugo mjesto (što donosi dodatne kvalifikacije). Premda Grčka još gostuje kod vrlo neugodnih suparnika, Latvije i Gruzije, mislim da će o pobjedniku skupine ipak odlučiti dvoboj Hrvatske i Grčke u Ateni".

Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić večeras je sjedio na klupi za pričuve zbog viroze, odnosno visoke temperature, a izbornik Bilić naglasio je da će Modrić sigurno biti spreman za Izrael protiv kojega igramo u utorak u Zagrebu.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
14/12/06

crestor, 03.09.11. 22:25

Bilicu sta si se pripa ?!! To je samo Israel. Reci in da moraju uvalit 5 komada . Di van je dispet , drskost , samopouzdanje ??


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika