03.09.2011. / 18:06

Autor: Hina , Nacional.hr

Vlašić: Oduševljena sam

"Čičerova je zasluženo pobijedila. Kroz cijelu sezonu imala je više skokova od mene i to je glavni razlog njezine pobjede", rekla je Vlašić

ArhivaArhivaNajbolja hrvatska sportašica Blanka Vlašić bila je zadovoljna osvojenom srebrnom medaljom u skoku u vis na Svjetskom prvenstvu u južnokorejskom Daeguu do koje je stigla preskočivši visinu od 2.03 metra, što joj je i najbolji rezultat sezone.

Vlašić, koja je u Daeguu branila naslov svjetske prvakinje osvojen prije dvije godine u Berlinu, te prije četiri godine u Osaki, preskočila je 2.03 metra iz drugoga pokušaja, ali Ruskinja Ana Čičerova je istu visinu preskočila iz prvoga pokušaja i osvojila zlato.

"Čičerova je zasluženo pobijedila. Kroz cijelu sezonu imala je više skokova od mene i to je glavni razlog njezine pobjede", rekla je Vlašić, te dodala:

"No, natjerala sam ju da se dobro potrudi. Prije dvadeset dana skakala sam 190 centimetara na treninzima i užasno sam plakala. Mislila sam si u stilu: "Ne želim kroz ovo prolaziti". Ali sada sam oduševljena, bio je to moj 100. put da sam preskočila dva metra – komentirala je Vlašić.

Vezane vijesti

Skupa vjenčanja u Južnoj Koreji

Skupa vjenčanja u Južnoj Koreji

Beatlesi su možda pjevali da je ljubav sve što je potrebno, ali u Južnoj Koreji paru koji se želi vjenčati potrebno je i puno novaca - gotovo 200.000… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika