04.09.2011. / 15:10

Autor: Hina , Nacional.hr

Carla Bruni svoje dijete neće izložiti medijima

Pjevačica i bivša manekenka bi ove jeseni trebala roditi, samo nekoliko mjeseci prije predsjedničkih izbora u travnju i svibnju, na kojima će njezin suprug Nicolas Sarkozy vjerojatno tražiti drugi mandat

Francuska prva dama Carla Bruni-Sarkozy izjavila je u nedjelju za francusku televiziju TF1 da svoje drugo dijete, čije se rođenje očekuje ove jeseni, nikada neće izložiti medijima ili pokazati njegove fotografije.

"Učinit ću sve da svim snagama zaštitim to dijete. Nikada neću pokazivati fotografije tog djeteta, nikada ga neću izlagati. Mislim da je pojavljivanje u medijima stvar izbora odrasle osobe", kazala je Carla Bruni-Sarkozy, i ponovila da i dalje ne zna spol djeteta.

Pjevačica i bivša manekenka bi ove jeseni trebala roditi, samo nekoliko mjeseci prije predsjedničkih izbora u travnju i svibnju, na kojima će njezin suprug Nicolas Sarkozy vjerojatno tražiti drugi mandat.

Prvi puta u povijesti Francuske jedan će predsjednik države postati otac tijekom trajanja mandata.

"Moj stariji sin Aurelien bio je izložen medijima i to tijekom privatnog puta obitelji Sarkozy u Petru što je bila velika pogreška. Nisam smjela posveti sina u posjet tom veličanstvenom mjestu. Trebala sam predvidjeti da će tamo biti fotografa, bila sam neoprezna", kazala je Bruni.

Aurelien (10) sin je Carle Bruni iz veze s francuskim filozofom Raphaelom Enthovenom.

Vezane vijesti

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Francuska i Njemačka žele "ojačati gospodarsku, monetarnu a sutra i političku uniju", rekao je u srijedu Francois Hollande dočekujući njemačku… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika