05.09.2011. / 13:01

Autor: Totalsport

US Open: Uspješan start Mate Delića i Donne Vekić

U konkurenciji tenisačica, Donna Vekić je u 1. kolu sa 6-1, 6-2 nadigrala Amerikanku Christinu Makarovu nakon 59 minuta igre

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaNa US Openu, posljednjem Grand Slam turniru sezone, u nedjelju je počelo i natjecanje u juniorskoj konkurenciji. Dvoje je hrvatskih predstavnika bilo uspješno.

U konkurenciji tenisačica, Donna Vekić je u 1. kolu sa 6-1, 6-2 nadigrala Amerikanku Christinu Makarovu nakon 59 minuta igre. U 2. kolu našu 15-godišnju tenisačicu očekuje dvoboj protiv 11. nositeljice, Argentinke Victorije Bosio. Spomenimo i da Hrvatska kod juniorki ima još jednu predstavnicu, Ivu Mekovec, koja će na startu turnira igrati protiv Amerikanke Sachije Vickery.

Mate Delić je u 1. kolu kod juniora svladao domaćeg tenisača Gagea Brymera sa 6-3, 6-2. Mate Pavić će, pak, na početku turnira igrati protiv Amerikanca JC-a Aragonea.

US Open, juniori, 1. kolo:

Delić - Brymer 6-3, 6-2

juniorke, 1. kolo:

Vekić - Makarova 6-1, 6-2

Vezane vijesti

ATP Hertogenbosch: Pobjeda karijere Mate Pavića

ATP Hertogenbosch: Pobjeda karijere Mate Pavića

Mladi hrvatski tenisač Mate Pavić u svom je drugom nastupu u glavnom ždrijebu jednog ATP turnira, na travnatoj podlozi u nizozemskom Hertogensboschu,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika