05.09.2011. / 19:25

Autor: Totalsport

Video: Nadal se srušio na konferenciji za novinare

Španjolac je ostao ležati oko deset minuta nakon čega se uz pomoć nazočnih pridigao na noge

Drugi svjetski tenisač Rafael Nadal srušio se na konferenciji za novinare nakon pobjede protiv Davida Nalbandiana u 3. kolu US Opena, posljednjeg Grand Slam turnira godine...

Nadal je relativno lagano svladao Argentinca sa 7-6(5), 6-1, 7-5, ali meč je odigran po velikoj sparini koja je iscrpila obojicu tenisača. Španjolca je, uz to, na "presici" uhvatio vrlo bolan grč u nozi što je pridonijelo njegovom kolapsu pred predstavnicima sedme sile.

Osvajač deset Grand Slam naslova osvrtao se na dvoboj protiv Nalbandiana da bi u jednom trenutku prekrio lice rukama. Počeo je duboko disati, a nekoliko trenutaka kasnije je sa stolice skliznuo na pod.

Novinarima je naređeno da napuste prostoriju, ali kamere su uhvatile fizioterapeuta kako masira Nadalovu desnu nogu, dok mu je drugi liječnik davao led i tekućinu. Španjolac je ostao ležati oko deset minuta nakon čega se uz pomoć nazočnih pridigao na noge.

Uskoro se s osmjehom na licu vratio pred novinare kako bi objasnio što se dogodilo.

- Samo me uhvatio grč u nozi, to je sve. Bilo je vrlo bolno, zato sam se srušio - kazao je Nadal kojeg u osmini finala očekuje dvoboj protiv Luksemburžanina Gillesa Müllera.

Vezane vijesti

ATP Halle: Ugodan start za Nadala i Federera

ATP Halle: Ugodan start za Nadala i Federera

Drugi i treći tenisač na svijetu, Španjolac Rafael Nadal i Švicarac Roger Federer, startali su s pobjedama prvog tjedna održavanja ATP turnira na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika