06.09.2011. / 14:21

Autor: Bojana Križić

Ljubavni krah simpatičnog para

Luka Nižetić i Iva Šulentić prekinuli četverogodišnju vezu

Splićanin i Zagrepčanka prije pet mjeseci proslavili su godišnjicu, a netom nakon toga sporazumno odlučili okončati romantičnu vezu.

Foto: PixsellFoto: PixsellČetverogodišnja veza najšarmantnijeg para hrvatske medijske scene, Ive Šulentić i Luke Nižetića, došla je svome kraju. Splićanin i Zagrepčanka prije pet mjeseci proslavili su godišnjicu, a netom nakon toga sporazumno odlučili okončati romantičnu vezu. - Istina je, prekinuli smo.

Naša je veza došla svome prirodnome kraju. - napisali su Iva i Luka u zajedničkom priopćenju za medije koje prenosi magazin Story, no nisu komentirali razloge prekida. Naime, pjevač i voditeljica od samoga početka svoje romantične veze ne vole javno govoriti o svome odnosu, a to se ne mijenja ni sada kada je došlo do ljubavnog kraha. Upoznali su se na Dori 2007. godine kada je Luka nastupao s pjesmom "Pusti me u san", a Iva vodila program s Barbarom Štrbac i Nikolinom Pišek.

- Luka me osvojio pretpostavljam svime onime što mi je u tom trenutku bilo potrebno. Trebalo mi je da shvatim, ali kada sam spoznala da sam, zapravo, imala predrasude, a on se pokazao kao iznimna osoba, maske su pale - opisala je voditeljica njihov odnos na početku veze u jednome intervjuu. O njihovom se prekidu počelo nagađati još početkom ljeta kada su se počeli sve rjeđe zajedno pojavljivati u javnosti, a Iva je ljetos mjesec dana u Španjolskoj provela sama učeći jezik i poznavajući njihovu kulturu. O razlozima prekida, tako, možemo samo nagađati, a hoće li se simpatični par pomiriti, pokazat će vrijeme.

Vezane vijesti

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry ponovno je zaljubljen! Srce mu je osvojila pjevačica popularne britanske pop grupe The Saturdays, 24-godišnja Mollie King. Ona i Harry… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika