06.09.2011. / 15:50

Autor: Hina , Nacional.hr

Mozak u offu (2)

Vlada ne može nijemo sjediti na kukuruzu i čučati u kutu

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor izjavila je danas u Murskom Središću da se predsjednik Josipović sam uvukao u kampanju i svrstao na stranu SDP-a, te da na razne načine šalje signale za koga treba glasovati. Međunaslovi u vlasništvu portala Nacional.hr

Jadranka Kosor i Ivo JosipovićJadranka Kosor i Ivo JosipovićPredsjednica Vlade Jadranka Kosor izjavila je danas u Murskom Središću da se predsjednik Josipović sam uvukao u kampanju i svrstao na stranu SDP-a, te da na razne načine šalje signale za koga treba glasovati.

Mirno jahanje u mentalni suton

Dodala je kako se Zoran Milanović u ovoj situaciji nema potrebe javljati i može samo mirno jahati prema 4. prosincu. Kazala je da je predsjednik prihvatio zahtjev šefa SDP-a da se zaustavi proces imenovanja veleposlanika, što Kosor smatra da je štetno, a traženje smjene ministra vanjskih poslova nije u skladu s Ustavom.

Predsjednik ima podršku medija. Što je sa mnom?

Odgovarajući na novinarsko pitanje o prepucavanju s predsjednikom kazala je kako to nije obostrano, jer predsjednika iz vlade nije nitko izvrijeđao, a osobito ne ona.

Kosor & 'vlada koja ulazi u povijest hrvatskog naroda'

Smatra da su predsjednikove izjave izrečene u posljednja dva dana bile vrijeđanje, te da on zbog svoje popularnosti ima podršku medija, a tu popularnost ulaže u kampanju.

Nijemo sjedenje i čučanje na klipu

Istaknula je da je vrijeme nedodirljivih, osobito na političkoj sceni prošla i poručila predsjedniku ako smatra da može kritizirati Vladu, "a da Vlada nakon toga čuči u kutu, sjedi na kukuruzu i da ne smije pisnuti, neka pogleda Ustav".

"U njemu jasno piše što radi Predsjednik, što Vlada, što ministri. Predsjednik je svoju kampanju završio davno i trebao bi raditi na stabilnosti države, a ono što danas radi pokazuje da ne ide u tom smjeru", zaključila je Kosor.

Odsad komentari svaki drugi dan

Poručila je i da više neće svakodnevno komentirati izjave Josipovića, te da je rasprava s predsjednikom, što se tiče nje i HDZ-a završila.

Kosor smatra da svi koji vode državu moraju odgovorno raditi svoj posao, i naglasila da će ponovno pozvati Predsjednika da nastavi posao imenovanja veleposlanika.

Jabučni otac

Premijerka Kosor danas je u Murskom Središću otvorila berbu jabuka u voćnjaku Peklenica braniteljske zadruge Mura.

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

registracija
29/11/09

Ivis, 06.09.11. 14:10

Ivo je popularan, tako je ustanovila sa svojim savjetnicima. Kud Ivo tuda i ja, sada ima smisla.


registracija
9/3/11

ajme3meni, 06.09.11. 14:13

Ako predsjednik treba raditi na stabilnosti države onda premijerka treba raditi na oporavku i stabilnosti gospodarstva. Nezna premijerka da je jedan od preduvjeta za stabilnost države stabilnost gospodarstva Koliko vidimo iz dostupnih informacija, hrvatsko gospodarstvo je miljama od toga.

Poručila premijerka da više neće komentirati svakodnevno predsjednikove istupe. Ma, tko će se usuditi staviti premijerki flaster na usta i time poštedjeti predsjednika i većinu građana od njezin primitivnih ispada.

Blago nama, premijerka otvara festivale rakijice, berbu jabuka. Moguće da slijedćih dana presječe vrpcu javnom WC negdje u vukoje...

Iz dostupnih podataka vidljivo je koliko premijerka odgovorno radi svoj posao. Valjda u stankama između presjecanja vrpci i kamena temeljaca.


registracija
16/11/09

vbkluht, 06.09.11. 14:47

Evo, ako u njezinoj izjavi zamijenimo predsjednik premijerka, dobijemo ovo:

Istaknuo je da je vrijeme nedodirljivih, osobito na političkoj sceni prošlo i poručio predsjednici Vlade ako smatra da može kritizirati predsjednika države, "a da predsjednik države nakon toga čuči u kutu, sjedi na kukuruzu i da ne smije pisnuti, neka pogleda Ustav".

Samo da dodam da je premijerku izabrao Ivo Sanader, a predsjednika narod na demokratskim izborima.


registracija
6/9/11

Vlaisavljević, 06.09.11. 16:05

http://www.youtube.com/watch?v=wDlSJixGzh4

http://www.youtube.com/watch?v=wQ_t-Z_2J2A

http://www.youtube.com/watch?v=v5nD0oXCMi0&feature=related

Majku im ....ADZovsku.


registracija
6/9/11

Vlaisavljević, 06.09.11. 18:13

Ljudi moji nakon dugog promišljanja zaključio sam da i nije tako loša opcija da na slijedećim IZBORIMA pobijedi Zločinačka Banda - HDZ. Zašto ????
.
pa…kao..PRVO,,u tom slučaju...su nam skraćene MUKE, tada bi nam konačno postalo potpuno JASNO da smo definitivno propali i da .NAM NEMA SPASA da smo postali država tipa Pakistana, .Zimbabvea, Tunguzije.
i više se ne bi trebali mučiti sa nekakvim nadanjima u neki bolji i sretniji život.Tko je normalan izvršio bi HARAKIRI a tko je lud pobjegao bi u šumu i bio bi šumski razbojnik
..dakle sasvim JEDNOSTAVAN…razlog
.
a kao DRUGO…čak i da HRVATSKI narod malo ima razuma pa da malo mućne tim malim mozgom i da sruši
Razbojničku Bandu HDZ-a sa vlasti…..svi bi se mi ponadali….nekom boljitku i napretku….ali….ĐABE
jer su ti MAFIJAŠI toliko uništili i upropastili ovu našu Državu i ekonomski i gospodarstveno
i moralno i duhovno da slijedećih 20-30 godina ni Majka Božija ne može ni za milimetar popraviti to loše stanje
dakle uzalud bi se nečemu nadali a onda bi uslijedilo gorko razočarenje
.
Stoga, dragi moji sugrađani i patnici najpametnije nam je i nadalje PASTI TRAVU i birati ovu Bagru HDZ-ovu


registracija
12/12/10

112131, 06.09.11. 18:42

E sada ju stvarno treba u potpunosti ignorirati, već je na rubu, ali kada ju nitko ne bude komentirao razotkrit će se potpuno. Ona je stvarno glupa i ona nije svjesna koliku štetu radi svojoj stranci, pa zapravo šteta je već davno učinjena.


registracija
22/3/11

vferari, 06.09.11. 19:02

gospđo kosor malo ste zakasnili uprvo vam je predsjednik rekao neki dan da više neće odgovarati na vaše nekulturne primitivne ispade koje nebi ispljuvao ni najneobrzovaniji građanin ove države.Predsjednik bi pod hitno morao potaknuti odgovorne služe da se prekine pljačka državnog proračuna na način da se financira predizborna kampanja stranke na vlasti,To je još jedna pljačka stranke na vlasti samo ovaj put javno.Gospodine presjedniče zaštitite ovaj narod od još jedne pljačke makar kosorica mislila da to nije vaše ustavno pravo ja mislim da je to ustavna obaveza štititi interese države i njenog naroda.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika