06.09.2011. / 14:05

Autor: Hina

Neka se slobodno njišu: Belgijska udruga poziva muškarce da ne nose donje rublje

Uz slogan "pustite ih da se slobodno njišu", Gaia, belgijska udruga za zaštitu životinja pozvala je muškarce da u petak ne odjenu gaćice u znak solidarnosti s pet milijuna praščića koliko ih svake godine biva kastrirano u toj zemlji bez primjene anestezije.

Belgijska udruga protivi se kastriranju svinjaBelgijska udruga protivi se kastriranju svinjaUz slogan "pustite ih da se slobodno njišu", Gaia, belgijska udruga za zaštitu životinja pozvala je muškarce da u petak ne odjenu gaćice u znak solidarnosti s pet milijuna praščića koliko ih svake godine biva kastrirano u toj zemlji bez primjene anestezije.

Udruga želi uvjeriti svinjogojce da odustanu od okrutne prakse, a poziva i trgovine na prekid prodaje mesa kastriranih svinja.

Gaia "poziva sve muškarce koji si mogu zamisliti kastraciju bez anestezije" da 9. rujna ostave svoje donje rublje u ormaru. I žene mogu pomoći tako što će svojim partnerima skriti donje rublje.

Prašćićima mužjacima testisti se odstranjuju samo nekoliko dana nakon okota kako bi se spriječila, inače vrlo rijetka, pojava neugodna mirisa tijekom pripreme svinjetine.

Gaia poziva uzgajivače da umjesto kastracije primijene bezbolnu metodu cijepljenja. Muškarcima nudi nekoliko korisnih savjeta za uspješan dan bez gaćica. Najbolje je odabrati hlače bez patentnog zatvarača, izbjegavati hlače spuštenog struka i pripaziti pri sjedanju. "Ne morate nositi prozirne hlače, vjerovat ćemo vam", poručuje udruga na čijoj je Facebook stranici više od 3.000 muškaraca obećalo odazvati se akciji.

Vezane vijesti

Foto: Seksi božićna čestitka

Foto: Seksi božićna čestitka

Božićna čestitka tvrtke Change, specijalizirane za donje rublje, neće nikog ostaviti ravnodušnim. Prelijepe manekenke s puno ljubavi poželjele su… Više

Komentari

registracija
29/11/09

Ivis, 06.09.11. 14:23

U Skotskoj, ovaj savijet je nepotreban!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika