06.09.2011. / 15:31

Autor: Totalsport

Iličević: Nisam u HSV došao sjediti na klupi

Vjerujem da ću se probiti do prve momčadi i izboriti status standardnog prvotimca

Ivo IličevićIvo IličevićU izjavi za hamburški dnevnik Morgenpost prve je dojmove o novim suigračima, nogometašima HSV-a, iznio veznjak hrvatske reprezentacije Ivo Iličević.

- Dečki su vrlo pristupačni. Mislim da ću se vrlo lako uklopiti - rekao je 24-godišnji Hrvat koji je posljednjeg dana kolovoškoga prijelaznog roka stigao u grad na Elbi iz Kaiserslauterna.

Prošlog je vikenda Iličević turistički (ozlijedio je aduktor) putovao s momčadi na prijateljski ogled s Luzernom u Švicarsku, s jedinom namjerom da što bolje upozna suigrače.

Novinara Morgenposta zanimalo je boji li se konkurencije. Na lijevoj strani veznog reda, jednom od mjesta na kojem Hrvat može igrati, sve se više diže bivši reprezentativac i nekadašnji igrač Bayerna Marcell Jansen.

- Da ima konkurencije sasvim je normalno. No, došao sam ovamo iz Kaiserslauterna da bih igrao, ne da bih sjedio na klupi. Vjerujem da ću se probiti do prve momčadi i izboriti status standardnog prvotimca.

Prvi će nastup u dresu HSV-a, međutim, Iličević čekati još gotovo mjesec i po dana. Kažnjen je četirima utakmicama zabrane nastupa nakon nesportskog prekršaja nad Bayernovim Ukrajincem Anatolijem Timoščukom pri posljednjem nastupu za Kaiserslautern.

Na raspolaganju treneru Michaelu Oenningu, bude li tada ovaj i dalje trener trenutačno posljednjeplasirane bundesligaške momčadi, Iličević će biti tek za dvoboj devetoga Bundesligaškog kola u kojem HSV 16. listopada gostuje kod Freiburga.

Vezane vijesti

Bundesliga: Šest golova Šprema

Bundesliga: Šest golova Šprema

U njemačkoj Bundesligi u srijedu su igrane utakmice triju različitih kola, a u akciji je bio i velik broj hrvatskih rukometaša. Najviše ih je bilo u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika