07.09.2011. / 09:00

Autor: Hina

Bilić nakon pobjede: Sada ćemo igrati lakše i slobodnije u Grčkoj

Dvostruki strijelac Eduardo bio je iznimno sretan pogodima za hrvatsku reprezentaciju nakon duže vremena, a hvalio je karakter reprezentacije.

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL Photo: Slavko Midzor/PIXSELL Protiv Grčke ćemo sada igrati puno lakše i slobodnije nakon pobjede nad Izraelom i uvjeren sam da možemo osvojiti prvo mjesto u skupini, kazao je izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić nakon pobjede nad Izraelom (3:1) u zagrebu.

"Početak utakmice smo odigrali u velikom grču, ali smo se potom smirili i imali nekoliko prilika. Kada smo bili bolji, primili smo nesretan pogodak na samom kraju poluvremena, što je neočeivani šok. U poluvremenu smo napravili dvije zamjene, jednu neplanirano jer je Ćorluka osjećao bol, te smo odlučili napasti ih svim silama, ali strpljivo. Srećom, pogodak Modrića došao je u pravi trenutak, u 47. minuti, kao i potom isključenje Ben Haima, da bi Eduardo završio posao. Pokazalo se da je svaka utakmica kvalifikacija teška, za sve osim za Španjolce, Nizozemce ili Nijemce, a ja sam uvjeren da smo sada na pravom putu. Bili smo klapa, ozračje unutar reprezentacije je sjajno i ovaj preokret u drugom dijelu je zapravo plod našeg zajedništva", kazao je Bilić.

"U prvom poluvremenu smo primili nesretan pogodak, a u drugom je izbornik napravio prave promjene, uveo Eduarda i Dujmovića, što je odmah rezultiralo preokretom. Sada nam se sve otvorilo i možemo mirno u Grčku", kazao je kapetan darijo Srna, koji zbog parnih žutih kartona neće igrati s Grčkom.

Dvostruki strijelac Eduardo bio je iznimno sretan pogodima za hrvatsku reprezentaciju nakon duže vremena, a hvalio je karakter reprezentacije.

"Nije nam ovo prvi puta da gubimo, a da se vraćamo u u drugom poluvremenu. To može samo karakterna i kvalitetna momčad. Mislim da je problem u prvom poluvremenu bio taj što smo više razmišljali o Grčkoj, negoli o Izraelu. Nije bilo lako, ali sada možemo slaviti veliku pobjedu koja nam garantira najmanje drugo mjesto", kazao je Eduardo.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika