07.09.2011. / 10:53

Autor: Totalsport

Čech se vratio treninzima u Chelseaju

S obzirom na raniji povratak od predviđanja, Čech bi mogao zauzeti svoje mjesto na golu u momčadi u subotnjoj utakmici Premiershipa protiv Sunderlanda, kao i u ogledu Lige prvaka protiv Bayera iz Leverkusena u Londonu idućeg tjedna

Petr ČechPetr ČechPetr Čech, češki vratar londonskog Chelseaja, odradio je u utorak prvi trening sa svojim klubom nakon što je sredinom prošlog mjeseca ozljedu medijalnog ligamenta koljena.

Čech je spomenutu ozljedu zaradio na treningu. Zbog toga je propustio dvije prvenstvene utakmice svog kluba, kao i ogled češke reprezentacije u kvalifikacijama za EURO protiv Škotske prošlog tjedna.

S obzirom na raniji povratak od predviđanja, Čech bi mogao zauzeti svoje mjesto na golu u momčadi u subotnjoj utakmici Premiershipa protiv Sunderlanda, kao i u ogledu Lige prvaka protiv Bayera iz Leverkusena u Londonu idućeg tjedna.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika