07.09.2011. / 11:09

Autor: Totalsport

Povratak Karthikeyana u Hispania Racing Team

"Danas je vrlo važan korak u pravom smjeru za motosport u zemlji," rekao je

Narain Karthikeyan (Wikipedia)Narain Karthikeyan (Wikipedia)Narain Karthikeyan spreman je vratiti se u Hispania Racing Team na VN Indije nakon osigurane potpore od indijske trvrtke Hero Motors.

HRT još uvijek mora potvrditi novosti iz Hero Motorsa no na njihovoj press konferenciji već su izjavili: - "Naša marka pojaviti će se na Narainovom bolidu."

Karthikeyan je sudjelovao u prvih osam utrka u sezoni prije nego je zamijenjen sa Daniel Ricciardom na VN Britanije, no osigurana sredstva prevagnula su strvari za povratak na utrku u svojoj zemlji. On se nada da je potpora od Hero Motorsa samo početak širenja indijskog sudjelovanja u Formuli.

- "Danas je vrlo važan korak u pravom smjeru za motosport u zemlji," rekao je. "Ovaj sport uvelike se promijenio od dana kada sam se ja počeo utrkivati, gledanost i podrška tiska puno je veća."

Ako se Karthikeyan zaista vrati, vjerojatno će zamijeniti Ricciarda jer je Liuzzijev menadžer Enrico Zanarini potvrdio da je njegov vozač pod ugovorom da vozi sve utrke ove sezone.

- "Mi imamo ugovor sa HRT koji uključuje sve utrke, bez izuzetaka."

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika