07.09.2011. / 12:40

Autor: Ivan Ivanuš

Gadafijeva obitelj kupuje odmaralište u Makarskom primorju?

Posrednici u pregovorima između Safije Farkash Gadafi, koja je podrijetlom Hrvatica iz Mostara, su sarajevska tvrtka Blueprint i obitelj obitelj Maghrabi

Moamer GadafiMoamer GadafiSupruga bivšeg libijskog vođe Moamera Gadafija kupuje odmaralište u Makarskom primorju, izvještava Makarska kronika.

Ruševno odmaralište u Igranima ranije je pripadalo novosadskom Komunalnom poduzeću, a trenutno je u vlasništvu Hrvatskog fonda za privatizaciju. Posrednici u pregovorima između Safije Farkash Gadafi, koja je podrijetlom Hrvatica iz Mostara, su sarajevska tvrtka Blueprint i obitelj obitelj Maghrabi. Pregovori traju oko mjesec dana, a kontaktirani su i vlasnici zemljišta na kojem se nalazi nekretnina.

"Ne bih htio davati nikakav komentar na tu temu, hvala", izjavio je na upit o slučaju predsjednik Mjesnog odbora u Igranima i vlasnik oko 900 kvadratnih metara zemljišta, Emil Talijančić.

Vezane vijesti

Gadafi je financirao Sarkozyja

Gadafi je financirao Sarkozyja

Bivši libijski premijer Al Bagdadi al-Mahmudi, zatočenik u tuniskom zatvoru, rekao je da je režim Moamera Gadafija financirao kampanju kandidata… Više

Komentari

registracija
17/8/11

foringas, 07.09.11. 14:33

bit će tvrđava oko cjele Makarske.
i prodaju bosanci našu zemlju.
sigurno Mesić nema ništa s tim.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika