07.09.2011. / 18:04

Autor: Nacional.hr

Lukšić grupa preuzela Jadranske luksuzne hotele

Za novog Predsjednika uprave Jadranskih luksuznih hotela d.o.o. imenovan je Camilo Soza, koji je i Predsjednik uprave Excelsa hoteli d.o.o., Dubrovnik

Camilo Soza Camilo Soza Lukšić grupa priopćila je kako je, nakon odobrenja Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja i ispunjenja određenih odgodnih uvjeta iz Ugovora, koji je 26. srpnja 2011. zaključen između GSHR Holding i društva Mexival Anstalt (Lukšić Grupa), završen proces preuzimanja društava Grupa Jadranski luksuzni hoteli d.o.o. i Jadranski luksuzni hoteli d.o.o. (menadžment kompanija) od strane Lukšić Grupe.

Ova akvizicija u skladu je s dugoročnom strategijom ulaganja Lukšić Grupe i potvrđuje strateško opredjeljenje grupe u razvoj dubrovačkog i hrvatskog turizma. Ističu kako su ponosni na ovu akviziciju, za koju vjeruju da će donijeti brojne pozitivne efekte.

Za novog Predsjednika uprave Jadranskih luksuznih hotela d.o.o. imenovan je Camilo Soza, koji je i Predsjednik uprave Excelsa hoteli d.o.o., Dubrovnik.

Vezane vijesti

Dubrovnik Palace proglašen najboljim hotel resortom u Europi

Dubrovnik Palace proglašen najboljim hotel resortom u Europi

Jadranski luksuzni hoteli priopćilli su kako je Hotel Dubrovnik Palace proglašen najboljim resort hotelom u Europi na svečanoj ceremoniji dodjele… Više

Komentari

registracija
3/6/11

skaraica, 07.09.11. 18:12

Spašeni smo.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika