07.09.2011. / 19:34

Autor: Hina

Blanka ipak nastupa u Zagrebu

Najbolja hrvatska sportašica Blanka Vlašić potvrdila je u srijedu nastup na IAAF World Challenge mitingu Zagreb 2011, koji će se 13. rujna održati na stadionu Mladosti na Savi, priopćili su organizatori mitinga.

Blanka VlašićBlanka VlašićNajbolja hrvatska sportašica Blanka Vlašić potvrdila je u srijedu nastup na IAAF World Challenge mitingu Zagreb 2011, koji će se 13. rujna održati na stadionu Mladosti na Savi, priopćili su organizatori mitinga.

Unatoč ozljedi i umoru nakon osvojenog srebra na nedavnom Svjetskom prvenstvu u Daeguu, Blanka je ipak odlučila nastupiti u Zagrebu. Naime, medicinski pregledom je ustanovljeno da se stanje njezine ozljede nije pogoršalo, pa će Splićanka skakati na Hanžeku, čiji je i zaštitni znak zahvaljujući sjajnim nastupima zadnjih godina. Vlašić je upravo u Zagrebu postigla i svoj rekordni skok preko 208 centimetara.

Uz Vlašić, apsolutna zvijezda mitinga bit će i najbolji atletičar današnjice Jamajčanin Usain Bolt, koji će trčati na 100 metara.

Vezane vijesti

Bolt: Nitko u Londonu nema šanse protiv mene!

Bolt: Nitko u Londonu nema šanse protiv mene!

Najbrži čovjek svijeta Usain Bolt "obavijestio" je sve konkurente na predstojećom Olimpijskim igrama u Londonu da nemaju što tražiti protiv njega u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika