08.09.2011. / 14:23

Autor: Totalsport

Trulli: Ostajem i sljedeće sezone u Formuli 1

- Moramo držati našu igru do kraja

Jarno Trulli Jarno Trulli Jarno Trulli kaže kako ostaje u Formuli 1 za sezonu 2012, unatoč činjenici da još uvijek nije potpisao produlenje s Lotusom.

Trulli se pridružio timu prošle sezone nakon Toyotine odluke o izlasku iz sporta, ali je još uvijek bez bodova ove sezone. Šansa za njih otežana je zbog problema s upravljačem na njegovom bolidu.

Odluka o promjeni Trullija sa Karunom Chandhokom u Njemačkoj također dovodi do špekulacija da bi iskusni talijanski vozač mogao biti višak u budućnosti, no on i dalje tvrdi da će biti dio tima i sljedeće godine.

- Ja sam prilično ležeran za sljedeću godinu - rekao je Trulli.

- Očito je da nije moj posao govoriti gdje smo, ali mogu reći da sam prilično zadovoljan načinom rada s timom i odnosom za budućnost. Rekao bih da smo se našli.

Trulli je odgovorio s jednostavnim 'da' kada je pitan ostaje li u Formuli 1.

- Moramo držati našu igru do kraja. Znamo da je teško za nas do bodova, ali moramo biti spremni da bismo dobili prednost od neke lude utrke. To se može dogoditi jer takva je uvijek iza ugla.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika