08.09.2011. / 15:47

Autor: Hina

Josipović: Nesuglasice s premijerkom posljedica su predizborne nervoze

Predsjednik Republike Ivo Josipović izjavio je danas u Jastrebarskom kako su nesuglasice između njega i predsjednice Vlade RH Jadranke Kosor posljedica predizborne nervoze, ali očekuje da će s njihovim odnosom sve biti u redu.

Ivo JosipovićIvo JosipovićPredsjednik Republike Ivo Josipović izjavio je danas u Jastrebarskom kako su nesuglasice između njega i predsjednice Vlade RH Jadranke Kosor posljedica predizborne nervoze, ali očekuje da će s njihovim odnosom sve biti u redu.

"Možemo se oko nečega i ne slagati, ali moramo raditi svoj posao. Ovo je očito bilo malo predizborne nervoze, bit će sve u redu", izjavio je Josipović na berbi grožđa na imanju Šoškić kod Jastrebarskog.

Dodao je da će se sastanak koji je predložila premijerka Kosor dogoditi čim njihovi uredi usklade termine.

Predsjednik nije želio komentirati gospodarski program oporbene koalicije te je naglasio da u predizbornoj kampanji želi biti neutralan.

"Htio bih uz kikiriki biti gledatelj na utakmici jedne i druge ekipe", rekao je Josipović.

Predsjednik je dodao kako bi se pristupni ugovor s EU trebao potpisati što prije kako ne bi štetio izbornom procesu.

"To je važno da ne bi ugrozili rezultat na referendumu kao što je važno i da sve parlamentarne stranke agitiraju za njegov uspjeh", rekao je Josipović.

"Ne sumnjam u većinu, ali želim da ona bude uvjerljiva. Ako je moguće da prva brojka bude sedam", dodao je Predsjednik i ocijenio da bi to bio ozbiljni legitimitet svim reformama koje treba provesti, a kojih je još puno.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika