09.09.2011. / 09:22

Autor: Nacional.hr

Šeks na fešti

Idite općinom i razmnožavajte se

"Ovdje se doista radi. Doista se radi, a rezultati rada svakih devet mjeseci. Samo tako nastavite", naglasio je Šeks čestitajući Voćinčanima na do sada postignutim uspjesima

Foto: Pixsell (arhiva)Foto: Pixsell (arhiva)"Ova generacija ostvarila je sve strateške i nacionalne ciljeve hrvatskog naroda kojima je hrvatski narod težio stoljećima. Jasno, sama volja i odlučnost ne bi bila dovoljna da nismo bili i pod nebeskom zaštitom, jer je naš rat, naša obrana bila pravedna. Nismo bili agresori niti osvajači, niti smo ratovali u drugim zemljama", rekao je potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks, koji je nazočio svečanosti obilježavanja Dana Općine Voćin.

Šeks je na taj način podsjetio sudionike svečanosti na teške ratne dane ovoga kraja iz kojeg je poginulo više od 50 ljudi, prenosi Večernji list.

No, potpredsjednik Sabora nije stao samo na 'nebeskoj zaštiti', već se i iz nekog razloga odlučio osvrnuti na uspješnu demografsku obnovu najmlađe općine u Hrvatskoj.

"Ovdje se doista radi. Doista se radi, a rezultati rada svakih devet mjeseci. Samo tako nastavite", naglasio je Šeks čestitajući Voćinčanima na do sada postignutim uspjesima.

Vezane vijesti

Trebamo se lišiti negativne prtljage

Trebamo se lišiti negativne prtljage

Bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i jedan od utemeljitelja HDZ-a Vladimir Šeks izjavio je danas kako Hrvatsku u budućnosti vidi kao demokratsku,… Više

Komentari

registracija
6/9/11

Vlaisavljević, 09.09.11. 09:36

Ovaj mafijaš i teški osumnjičenik za ratne zločine u Osijeku,još udiše zar sa slobode?Užas!


registracija
3/6/11

skaraica, 09.09.11. 09:37

Alkoholizam na duži rok uzrokuje cijeli niz ozbiljnih zdravstvenih problema (smetenost, dezorijentiranost psihomotorički nemir i paranoide ideje).


registracija
2/6/11

stereo, 09.09.11. 09:46

Hrvatski narod je težio stolječima čemu, čemu je težio Šeks.
Dali je težio tome da nisu u pitanju interesi građana samo da bi se postigao cilj. Koji cilj je tako značajan da se tu može tolerirati GAŽENJE i UGNJETAVANJE vlastitog naroda od jedne stranke na vlasti već 20 g.
Dali se cilj tog naroda može ostvariti da na izborima glas tko hoće, ili da se na izbore dovedu svi 'desperados' koji nemaju veze saovom Državom. Ne Šeks vama je bitan cilj, a nama je bitan opstanak tu je razlika. Svoj cilj ste eto još malo i postigli, a mi se za opstanak još dobrano trebamo znojti.


registracija
12/12/10

hazl113, 09.09.11. 09:50

Živjeli, hik.


registracija
15/8/09

vergilia, 09.09.11. 10:17

Mislim da su neke individue iz samog pakla isplivale. Šeks me sa svojim ciničnim ukočenim smijehom podsjeća na samog sotonu iz nekog filma...samo se ne mogu sjetiti iz kojeg filma..:))


registracija
11/10/10

agaSovulj, 09.09.11. 10:37

ako je hrvatski narod težio bogaćenju podobnih, onda nema nikakve sumnje - u tome smo uspijeli. A kako i ne bi, sa takvom političkom elitom.


registracija
17/4/11

DONDON, 09.09.11. 11:34

Alkoholizam i naravno posljedice toga. Tako ovaj bolesni čovjek, kako nema lijeka za njegovu bolest, sada savjetuje narod da ne ide njegovim putem, nego da se razmnožava i uživa u siromaštvu. Eto vidite, njegova obavijest naciji o Tuđmanovom zdravlju i želja pred njegovu smrt (da želi svakome Hrvatu i Hrvatici Tuđmanovo zdravlje) izgleda na njegovo zdravlja aktivno djeluje, već se gubi, nezna što govori, ne vidi stvarnost, ...


registracija
9/5/10

lolobrigita, 09.09.11. 13:33

Nebeski zaštitnik?Eto najboljeg dokaza da nas Bog mrzi kad nas je ovako "štitio".Ili ga naprosto nema.Ili je i Bog u HDZ-u.


registracija
31/1/10

STTony, 09.09.11. 16:42

Klasične stakorske oči podmetljivca, ljigavca, izdajice vlastitog naroda i jednog od glavnih utemeljitelja i sponzora veleizdajničke kriminalne organizacije HDZ.


registracija
29/7/11

posejdon, 10.09.11. 01:11

O liku i djelu naseg gospodina Seksa, koji jos uvijek igra veliku i odlucujucu ulogu u politickom zivotu Hrvatske mogu svjedociti snase iz sela oko Osijeka kada je pred njima totalno pijan vadio i pokazivao svoje spolovilo, te stalno isao upisanih hlaca, dok su mu soferi obavezno vozili po par komada hlaca, da kada se upisa moze iste mijenjati. Takav totalni alkoholicar predstavlja ovu drzavu. Sramota i blamaza do neba.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika