09.09.2011. / 12:02

Autor: Nacional.hr

Jelavić kao HOTO gromobran

Čist kao suza, a ne ubojica i ustaša!

"Naši građani koriste ono što im se ponudi, a mediji su im ponudili Tomu Horvatinčića kao lopova, ubojicu i ustašu. To je gnjusno, kad netko osjeti krv ", rekao je pročelnik

Davor Jelavić i njegov drug iz djetinjstva Tomislav Horvatinčić: Photo: Marko Lukunić/PIXSELLDavor Jelavić i njegov drug iz djetinjstva Tomislav Horvatinčić: Photo: Marko Lukunić/PIXSELLZagrebački pročelnik za graditeljstvo Davor Jelavić odgovarao je na pitanja slušatelja Radija 101 i izjavio kako će svjedočiti o telefonskom razgovoru s Tomislavom Horvatinčićem, koji ga je nazvao nakon što je plovilom ubio dvoje ljudi.

Lopov, ubojica, ustaša

"Imao sam priliku dati izjavu na temelju zahtjeva, bit ću svjedok 14. rujna i tad ću sve reći. Naši građani koriste ono što im se ponudi, a mediji su im ponudili Tomu Horvatinčića kao lopova, ubojicu i ustašu. To je gnjusno, kad netko osjeti krv ", rekao je pročelnik.

Čist kao suza u krvavim čizmicama

"Sve što ovaj gospodin imputira o našim odnosima i radovima su gnjusne laži. Bilo je prijava, sve smo materijale davali na uvid, Horvatinčić je čist kao suza", odgovorio je Jelavić na pitanje jednog slušatelja o Hoto-projektu u središtu Zagreba.

Kamenkovo bogatstvo

"Ja sam iz sela kraj Vrgorca gdje se iz kamena moglo živjeti samo radom. U vrijeme onog mraka koji je nekad bio, napravili smo prekrasan objekt u Drveniku. Sve moje bogatstvo dolazi od toga što je taj objekt sad u funkciji turizma", kratak je bio zagrebački dužnosnik na pitanje o svojoj imovini.

Drugovi i starešine

Davor Jelavić bio je dugogodišnji član Saveza komunista, a Horvatinčića je, kaže, upoznao upoznao na radnoj akciji kad je imao 17 godina.

Vezane vijesti

Zvao Karamarka i Bandića zbog Horvatinčića

Zvao Karamarka i Bandića zbog Horvatinčića

Na Općinskom sudu u Šibeniku danas je nastavljeno suđenje zagrebačkom poduzetniku Tomislavu Horvatinčiću zbog izazivanja teške pomorske nesreće 16.… Više

Komentari

registracija
14/7/11

Trinity, 09.09.11. 13:55

Ma otkud toliko kriminala i korupcije, kad su svi čisti "ko suza" ? Hrvatska je zaista zemlja čudesa!!!


registracija
31/1/10

STTony, 09.09.11. 14:25

Ne budite zluradi, svakome se može desiti da u svom vijeku ubije 4 osobe neodgovornom bahatom vožnjom i pobjegne s mjesta nesreće niti ne pogledavši jesu uopće živi i treba li im pomoć, to naravno uopće ne znači da je on loš čovjek.

Zapravo bi ga trebalo proglasiti makar blaženim radi neopisivih muka koje prolazi radi alergije na lješnjake.


registracija
10/12/09

MKC, 09.09.11. 14:48

Kako: lopov, ubojica, ustaša, a bio na omladinskim radnim akcijama, komunjara, ... .


registracija
3/6/11

skaraica, 10.09.11. 12:43

Da čist.Sterilan totalno.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika