09.09.2011. / 13:28

Autor: Hina

Josipović & Kosor

Dogovorili da će se dogovoriti oko konačnog dogovora

Predsjednik Republike Ivo Josipović izjavio je danas nakon obilaska sajma u Gudovcu kako zajedno s predsjednicom Vlade RH Jadrankom Kosor traži termin za njihov međusobni sastanak.

Ivo JosipovićIvo JosipovićPredsjednik Republike Ivo Josipović izjavio je danas nakon obilaska sajma u Gudovcu kako zajedno s predsjednicom Vlade RH Jadrankom Kosor traži termin za njihov međusobni sastanak.

Na novinarsko pitanje je li dogovorio sastanak s premijerkom Kosor kazao je da su razmijenili poruke i pisma i da traže termin. Dodao je kako vjeruje da postoji dobra volja s obje strane, ali da oboje puno rade i putuju.

"Naći će se neki termin, dan prije ili poslije, to nije bitno", rekao je Josipović.

Kukulele, Kukuriku i Kikiriki

Upitan je li moguće da se s premijerkom nađe danas, rekao je da je ponudio današnji termin, ali da se ne mogu sastati jer je premijerka Kosor na putu.

Na upit o tužbi Vatikana protiv rješenja Ministarstva pravosuđa o povratu imovine Dajle u državno vlasništvo, predsjednik Josipović kazao je kako pravni sustav postoji da bi se razriješili nesporazumi i društveni konflikti.

"To je normalni pravni put i ne treba politizirati priču. Na kraju će pravo reći tko je u pravu", rekao je Josipović.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika