09.09.2011. / 14:15

Autor: Hina

Friščić: Vrijeme je za razgovor jer i bez svađa imamo dovoljno problema

Krajnje je vrijeme za sjesti za stol i razgovarati jer i bez toga imamo dosta problema koje treba rješavati, izjavio je danas potpredsjednik Hrvatskog sabora i predsjednik Hrvatske seljačke stranke (HSS) Josip Friščić nakon obilaska sajma u Godovcu, komentirajući, na pitanje novinara, aktualne nesuglasice na relaciji Banski dvori - Pantovčak.

Josip FriščićJosip FriščićKrajnje je vrijeme za sjesti za stol i razgovarati jer i bez toga imamo dosta problema koje treba rješavati, izjavio je danas potpredsjednik Hrvatskog sabora i predsjednik Hrvatske seljačke stranke (HSS) Josip Friščić nakon obilaska sajma u Godovcu, komentirajući, na pitanje novinara, aktualne nesuglasice na relaciji Banski dvori - Pantovčak.

"Možemo biti različitih opcija, ali moramo izvršavati i biti u duhu onoga što su nam povjerili građani i prema njima se odgovorno ponašati", rekao je Friščić.

Kazao je kako od svakog predsjednika Republike očekuje da bude predsjednik svih.

"Uvijek je netko za, netko protiv, ali biti demokrat znači poštivati volju većine. Čim je netko izabran svi ga moramo prihvatiti, a onda očekujemo od njega da će u prvi plan staviti rad za opće dobro", rekao je Friščić.

Upitan kako komentira nedolazak ministra poljoprivrede Petra čobankovića na otvaranje sajma rekao je da to, bez obzira na obveze, nije dobro, jer je riječ o važnom sajmu za hrvatsku poljoprivredu na kojem se pored ostalog dosta stvari dogovara i analizira.

Na novinarsku primjedbu da su članovi HDZ-a gotovo bojkotirali otvorenje sajma rekao je da su na otvaranju bili župan i gradonačelnik te brojni drugi dužnosnici. Dužnosnici i dužnosti dolaze i prolaze, a sajam ostaje i svake godine je sve veći, rekao je Friščić.

Vezane vijesti

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Josip Friščić, bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i bivši čelnik Hrvatske seljačke stranke (HSS-a), HDZ-ovog koalicijskog partnera u bivšoj Vladi,… Više

Komentari

registracija
29/11/09

Ivis, 09.09.11. 19:42

Nemas ti potrebe razbijati glavu! Za par dana pocinje pecenje rakije. Kad se malo otrijeznis, vidjet' ces novu druzinu koja ce rijesavati probleme! Vi se hvatate posla, pet minuta prije rucka....


registracija
22/3/11

vferari, 10.09.11. 11:09

Iskusni političar mora predvivjeti kad negdje nije poželjan,Frišćić nije shvatio da mu hadeze daje jasne signale da im on više netreba može im samo štetiti a ako dobiju koji mandat lako će nakon izbora Friščića obrlatiti jer on se je toliko komprmitirao da nezna u kojoj je stranki.Gdje toga ima da u vladi gdje parcipira seljačka stranka ministar nije iz te stanka.Štoćemo trgovina je trgovina.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika