09.09.2011. / 15:07

Autor: Totalsport

Formula 1: Red Bull Racing produljio ugovor s Renaultom

Mislimo da je naš savez jedinstvena prilika da demonstriramo mogućnosti Renaultovih motora na najvišoj razini - rekao je Bernard Rey, predsjednik Renault Sporta

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaNovi su petogodišnji ugovor o suradnji potpisali Red Bull Racing Team i Renault. To znači da će francuski prozvođač dobavljati motore najbržoj momčadi današnjice u Formuli 1 najmanje do 2017. godine.

Također, sporazumom je postalo jasno da će Francuzi razviti 1.6-litreni V6-Turbo motor koji će Red Bull koristiti od 2014. godine.

- Oduševljeni smo formalizacijom partnerstva. Suradnja s Renaultom bila je jedna od ključnih faktora u našem uspjehu. Zajedno smo proslavili 22 pobjede i dva naslova prvaka - rekao je u Monzi šef austrijske F1-momčadi Christian Horner, dok se Bernard Rey, predsjednik Renault Sporta, nadovezao:

- Presretan sam što je deset godina mog života prošlo u druženju i svakodnevnoj suradnji s ljudima iz Red Bull Racing Teama. Mislimo da je naš savez jedinstvena prilika da demonstriramo mogućnosti Renaultovih motora na najvišoj razini.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika