09.09.2011. / 16:48

Autor: Totalsport

Izvršni direktor Manchester Cityja podnio ostavku

"Klub može potvrditi da je predsjednik kluba uputio pismo isprike doktorici Onuoha zbog neugodnosti koju joj je prouzročio zaprimljeni e-mail. U skladu s time klub je prihvatio ostavku Garryja Cooka na mjesto izvršnog direktora kluba", stoji u priopćenju kluba iz Manchestera

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaIzvršni direktor engleskog nogometnog kluba Manchester Cityja, Garry Cook, podnio je ostavku zbog poslanog e-maila u kojem se navodno izruguje bolesti majke jednog od igrača kluba, točnije Neduma Onuoha.

Cook je odstupio nakon što je provedena istraga unutar kluba zbog uznemirujućeg e-maila koji je doktorica Anhtonia Onuoha, majka i menadžerica svog sina Seduma, primila od spomenutog izvršnog direktora. Cook je izjavio da on nije poslao taj e-mail i da mu je netko vrlo vjerojatno hakirao račun s kojeg je isti poslan.

"Klub može potvrditi da je predsjednik kluba uputio pismo isprike doktorici Onuoha zbog neugodnosti koju joj je prouzročio zaprimljeni e-mail. U skladu s time klub je prihvatio ostavku Garryja Cooka na mjesto izvršnog direktora kluba", stoji u priopćenju kluba iz Manchestera.

Britanski dnevnik The Sun prenosi da je Cook e-mail namijenio Brianu Marwoodu, čovjeku u klubu zaduženom za obnavljanje ugovora, međutim isti je završio kod majke Seduma Onuoha. Cook je od početka svog mandata u Cityju poznat kao kontroverzna osoba pa i ne čudi da je kad-tad ovako nešto trebalo izaći na vidjelo.

Vezane vijesti

Pianigiani dao ostavku

Pianigiani dao ostavku

Simone Pianigiani dao je ostavku na dužnosti trenera Montepaschija, s kojim je u šest sezona provedenih u klubu osvojio jednako toliko naslova… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika