10.09.2011. / 11:44

Autor: Totalsport

Nadal: I da izgubim od Murraya bit ću posve zadovoljan

Je, jako sam zadovoljan. U New Yorku igram daleko bolje nego što sam to radio većim dijelom ljeta - rekao je Nadal

Rafael NadalRafael NadalŠpanjolski tenisač Rafael Nadal i dalje uspješno obavlja obranu naslova pobjednika na US Openu, posljednjem Grand Slam turniru godine. Dogurao je do polufinala i meča protiv Andyja Murraya.

Do polufinala Nadal nije izgubio niti jedan set, a činjenica je da igra sve bolje kako traje turnir. Posebno je inspiriran bio u četvrtfinalnom ogledu u kojem je doslovno zgazio domaćeg aduta Andyja Roddicka. Izgubio je u tom meču samo šest gemova (6-2, 6-1, 6-3).

- Je, jako sam zadovoljan. U New Yorku igram daleko bolje nego što sam to radio većim dijelom ljeta - rekao je Nadal i nastavio:

- I da u subotu izgubim od Murraya bit ću posve zadovoljan učinjenim na US Openu. Vratio sam osjećaj da mogu pobjeđivati, a to je u nekim trenucima najbitnije. Znam da me očekuje iznimno težak meč protiv Murraya, on je sjajan. No, znam i da će njemu biti teško.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika