10.09.2011. / 17:26

Autor: Hina

Izrael ostaje u Kairu unatoč napadu na veleposlanstvo

Drugi čovjek izraelskog veleposlanstva u Egiptu će ostati u Kairu unatoč napadu na to diplomatsko predstavništvo, a premijer Benjamin Netanyahu je rekao da je izbjegnuta nesreća.

Benjamin NetanyahuBenjamin NetanyahuDrugi čovjek izraelskog veleposlanstva u Egiptu će ostati u Kairu unatoč napadu na to diplomatsko predstavništvo, a premijer Benjamin Netanyahu je rekao da je izbjegnuta nesreća.

"Napad na izraelsko veleposlanstvo je ozbiljan incident, ali moglo je biti gore da su pobunjenici uspjeli proći posljednja vrata i raniti naše osoblje", rekao je Netanyahu kako prenosi informativni site Ynet.

"Sretan sam što smo uspjeli izbjeći nesreću i želio bih zahvaliti američkom predsjedniku Baracku Obami na pomoći", rekao je Netanyahu.

Mir između Izraela i Egipta je u strateškom interesu dviju zemalja i mora se održati unatoč razjarenosti ljudi na ulicama", ocijenila je oporbena čelnica Tzipi Livni.

Prema izraelskom vojnom radiju diplomat koji je ostao u Kairu nalazi se na sigurnom mjestu.

Vezane vijesti

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Visokorangirani iranski general u subotu je izjavio kako bi izraelska vojna akcija usmjerena protiv iranskoga nuklearnog programa doveo bi do… Više

Komentari

registracija
19/6/10

odimidodjimi, 10.09.11. 18:13

Nalazi se na sigurnom mjestu, u mojim gacama...


registracija
19/6/10

odimidodjimi, 10.09.11. 18:14

Banjamim Nataknemete...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika