12.09.2011. / 11:03

Autor: Totalsport

Eredivisie: PSV prokockao 2-0, Feyenoord slavio kod Brede

Feyenoord je na gostovanju kod Brede upisao sva tri boda nakon što je domaćin poveo u sedmoj minuti preko Robberta Schildera

Nogometaši PSV-aNogometaši PSV-aU 5. kolu nizozemske nogometne lige Eredivisie PSV iz Eindhovena je remizirao u gostima kod šesnaestoplasiranog Venla iako su na poluvremenu vodili sa 2-0.

PSV je vrlo dobro krenuo u utakmicu povevši već u 10. minuti preko Šveđanina Ole Toivonena. Belgijanac Dries Mertens povisio je na 2-0 u 34. minuti, te se tim rezultatom otišlo na predah.

Po povratku iz svlačionica kao da je izašla neka druga postava Venla, koja je počela napadati i opasno prijetiti golu PSV-a. Taj se pritisak domaćinu isplatio već u 48. minuti kada je za smanjenje na 2-1 pogodio Ferry de Regt. Samo četiri minute kasnije Uche Nwofor poravnao je na 2-2, a tek što su gosti krenuli s centra, i izgubili loptu, Maya Yoshida bacio je domaće navijače u ekstazu zabivši za vodstvo Venla od 3-2.

Smiješila se prva pobjeda za Venlo u ovoj sezoni sve do 76. minute susreta kada je Wilfred Bouma postavio konačnih 3-3. Do kraja susreta još je domaćinu isključen Alexander Emenike pa su u posljednjim trenucima utakmice morali spašavati i bod.

Feyenoord je na gostovanju kod Brede upisao sva tri boda nakon što je domaćin poveo u sedmoj minuti preko Robberta Schildera. Do kraja poluvremena na 1-1 poravna je Otman Bakkal, a u nastavku su pobjedu Feyenoordu donije El Ahmadi i zamjena John Guidetti.

Nizozemska Eredivisie, 5. kolo:

Venlo - PSV 3-3 (De Regt 47, Nwofor 52, Yoshida 54 / Toivonen 10, Mertens 34, Bouma 76)

Breda - Feyenoord 1-3 (Schilder 6 / Bakkal 36, Ahmadi 59, Guidetti 86-11m)

Heerenveen - Groningen 3-0 (Dost 45, Assaidi 62, Đuričić 85)

Vezane vijesti

Europa liga, rezultati: Tottenham na rubu ispadanja

Europa liga, rezultati: Tottenham na rubu ispadanja

Nogometaši PAOK-a, Standarda, Hannovera i varšavske Legije, uz otprije sigurni PSV iz Eindhovena, osigurali su plasman u 1/16 finala Europa lige… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika